Ξεσηκώθηκε ο Ουρανός. Με αυτό που θα γίνει στην Αθήνα θα τρομάξει η Οικουμένη

Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 14:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Όποιος ανοίγει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα.  Τελικά τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης  και αυτό των Αθηνών θα γίνουν εκδηλώσεις ΗΧΟΥ και ΦΩΤΟΣ για όλη την Οικουμένη για να θυμάται ότι εδώ σε αυτό το μέρος όταν το αδικούν σκύβει και το φιλάει ο Ουρανός.
Είχαμε  όλη την καλή διάθεση να αναλύσουμε  με βάση  τις τρέχουσες εξελίξεις αυτά που ετοιμάζονται να σκάσουν μέσα στην αυλή μας.
 
Δηλ. πως η παρουσία και οι δηλώσεις του  Πρόεδρου του Ισραήλ, Ρ. Ρίβλιν  στην επίσκεψή του στο Αρχηγείο Στόλου ως πρώτου ηγέτη ξένης χώρας που επισκέπτεται το ναύσταθμο της Σαλαμίνας εξόργισαν την αντίπερα πλευρά. 
Και έκαναν τον τούρκο πραγματικό τούρκο να φρίττει και να λέει: 
 
«Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».
Με αυτή την φράση ο σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας Γιγκίτ Μπουλούτ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TRT ΗΑΒΕΡ, συντηρεί την ένταση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι οποίες από πολλούς αναλυτές χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα τεταμένες τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ρητές απειλές πλέον στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και υπουργών ανέφεραν στρατιωτικές πηγές που μίλησαν στο Newsbeast.gr.
 
Και όλα αυτά πακέτο με τις δηλώσεις του ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ: «Είμαστε Μακεδόνες, μιλάμε μακεδονικά, είναι δικαίωμά μας»
Σημερινό δημοσίευμα των FT: «Ο Τσίπρας παίζει πόκερ» με το Σκοπιανό υπό την πίεση της Ουάσινγκτον
Σε συνδυασμό με  απειλές εισβολής στην Ελλάδα– Πολεμικό μανιφέστο από τους Τσάμηδες – Ραγδαίες εξελίξεις και στο Βορειοηπειρωτικό
 
Αποδεικνύουν αυτό που γράψαμε από τον περασμένο Μάιο ότι μετά το Χάος στα Σκόπια ανοίγει το Βορειοηπειρωτικό και έπεται η εμπλοκή με τους τούρκους στο ΑΙΓΑΙΟ.
«Πάρε μολύβι και χαρτί και άφησε το πληκτρολόγιο για να γράψεις αυτά που θα σου πω» ήταν η τηλεφωνική πρόσκληση ενός σεβαστού Γέροντα γόνος από την πατρίδα του ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ την Μικρά Ασία.

Και άρχισα να γράφω αυτά που με εκφωνούσε: 
Ξεσηκώθηκε ο Ουρανός 

Δεν θα είναι μόνο ο Άγιος Παΐσιος στο συλλαλητήριο  
Καλπάζοντας θα είναι ο Άγιος Δημήτριος, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Μηνάς, όλοι οι στρατιωτικοί Άγιοι, ο Άγιος Φανούριος και οι Αρχιστράτηγοι των Ουρανίων Δυνάμεων πρώτοι και καλύτεροι. 
Θα τρομάξει η Οικουμένη από αυτό που θα γίνει. 
Θα το δείξουν οι τηλεοράσεις σε όλο τον κόσμο 
Όλοι στους δρόμους γιατί η ΘΡΗΣΚΕΙΑ και η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι ΕΝΑ. 
Μαζί με τις Ελληνικές Σημαίες να είναι ο ΣΤΑΥΡΟΣ και τα ΛΑΒΑΡΑ της Ορθοδοξίας . 
Να ξέρετε φίλους και συμμάχους δεν έχουμε. 
Θα μιλήσουν τα αίματα των Μαρτύρων. 
Σηκώθηκαν οι Μάρτυρες της Βορείου Ηπείρου μέχρι και την Μικρά Ασία, τον Πόντο, την Καππαδοκία και την Κύπρο και ζητούν τον δίκιο τους. 
Ο κάθε Έλληνας γίνεται ένας Μακρυγιάννης που θα λέει και θα εννοεί: «άμα μου πειράξουν την Θρησκεία και την Πατρίδα , αντιδρώ» 
Αγαπητοί μου , τα συμπεράσματα δικά σας
Για αυτό στην αρχή έγραψα «ευκαιρία να δώσουμε ΗΧΟ – ΦΩΣ και ΠΝΕΥΜΑ στην Οικουμένη» 

Από τον Δρ. Κωνσταντίνο Βαρδάκα

ΥΓ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ Στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης η μαρτυρίες πολλών συμμετεχόντων ήταν...
«Ανάμεσα μας κυκλοφορούσαν Άγιοι για αυτο υπήρχε αυτό το πνευματικό ένωμα και η συναισθηματική ανάταση αγνώστων ανθρώπων μεταξύ τους».
Ζυγοσταθμίζοντας τα παραπάνω με την ευχή του Σεβαστού προσώπου που μας κοινοποίησε τα παρακάτω τα θέτουμε υπόψη σας.
Παρουσιάστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ σε πνευματικό του παιδί χαμογελαστός μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και του είπε:
«Θα είμαι και στην ΑΘΗΝΑ. Να κλείσετε τα αυτιά σας στις σειρήνες, να πάτε ειρηνικά, λεβέντικα και με αρχοντιά...». Ρωτήσαμε με περισσή αδημονία «Ο ΑΓΙΟΣ είπε τίποτα άλλο;».
Δεν λάβαμε καμία απάντηση μόνο σιωπή.  Ίσως γιατί η σιωπή σήμερα απεργάζεται πολλά.
Είδα μόλις τώρα ένα βίντεο από την Αγγλία με έναν ταλαίπωρο Άγγλο που έχασε 23.000 λίρες !!! επειδή τόλμησε σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων να απαντήσει πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ΈΛΛΗΝΑΣ. Ο ηλίθιος παρουσιαστής του είπε ότι «Ήταν MACEDONIAN!!!. Γεννήθηκε στην ΠΕΛΛΑ!!!»....
 
Κανονικά αν ήμασταν σοβαρό κράτος θα έπρεπε να καλέσουμε τον Άγγλο παίχτη και να τον τιμήσουμε, αλλά είμαστε μπ@δέλο οπότε....
«ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος