Χώρα - βούρκος πολιτικά η Ελλάδα

Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 19:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η ευτέλεια στην πολιτική ζωή της χώρας έχει πιάσει πάτο. Χωρίς καμία απολύτως απόδειξη διασύρονται σε εθνικό επίπεδο πολιτικά πρόσωπα και κανείς δεν λογαριάζει ότι έχουν οικογένειες, παιδιά σε σχολεία, κοινωνικό περίγυρο.
Πέταξαν στην αρένα 10 ονόματα με ισχυρισμούς καφενείου (άκουσα, μου είπαν, έτσι έμαθα) και στη συνέχεια αμόλησαν τα "λιοντάρια" της φρίκης: Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος άλλοι με μειλίχιο ύφος και άλλοι με πεζοδρομιακό κατάπτυστο ύφος δίκασαν ήδη: Τα έχουν "πάρει".
Αυτή είναι η τεχνική. Να διχάζεις την κοινωνία, να εμφανίζεις τον εαυτό σου σαν άγγελο της κάθαρσης και να ρίχνεις βορά στο άξεστο και απαίδευτο κοινό (που ψηφίζει...) τις υπολήψεις ανθρώπων που δεν έχουν καν κατηγορηθεί επισήμως για κάτι.
Είναι φανερό ότι η Ελλάδα πολιτικά, είναι πια ένας λασπότομος, ένας βούρκος, όπου αρχές, αξίες, κανόνες, έχουν παραμεριστεί και το μόνο που έχει απομείνει είναι ο αγριανθρωπισμός.
Μπήκαμε λοιπόν σε μια μακρά προεκλογική περίοδο όπου α) Η λάσπη θα είναι το πρώτο υλικό στη δημόσια ζωή β) θα ξεκινήσει η παροχολογία με αύξηση π.χ. επιδομάτων τα Χριστούγεννα και έγκριση κλαδικών αιτημάτων και γ) ΜΕΤΑΘΕΣΗ των υπογεγραμμένων μειώσεων συντάξεων, μείωσης αφορολόγητου για μετά την 1.1.2019.
Οι λάσπο-εκλογές πάνε για 19 Μαίου 2019 μαζί με τις ευρω-εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος