Έτσι θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές

Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 20:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Πέντε κινήσεις ετοιμάζει η κυβέρνηση βλέποντας τον χρόνο των εκλογών να πλησιάζει. Και οι πέντε δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα της χώρας και αποβλέπουν μόνον στον ασφυκτικό εναγκαλισμό με την εξουσία. Οι κινήσεις είναι:
- ΒΟΥΡΚΟΣ. Η λάσπη κατά του λεγόμενου παλιού θα είναι καθημερινότητα (βλέπε Novartis). Δεν θα χρειάζεται να προσκομίζονται αποδείξεις. Τα υποταγμένα ΜΜΕ και τα κομματικά στελέχη αναλαμβάνουν την σχετική διασπορά ψευδών "ειδήσεων".
- ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. Θα επεκταθούν και θα καταβάλλονται πλουσιοπάροχα σε όλο και περισσότερους. Μην εκπλαγείτε αν τα Χριστούγεννα το έξτρα επίδομα είναι στα 1.000 ευρώ βάση.
- ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. Ξεκίνησαν ήδη σε Δήμους, Υπουργεία, άγνωστους φορείς κ.ο.κ. Ο Δημόσιος τομέας μεγαλώνει συνεχώς με νέους φορείς και νέες προσλήψεις από την καταχρηστική υπερφορολόγηση του ιδιωτικού. Μάλιστα συνδυάζεται και με αυξήσεις στους μισθούς των Δημοσίων Υπαλλήλων, την ώρα που ο ιδιωτικός τομέας βιώνει μια χειρότερη χρονιά από αυτή του 2017 (πλην των εταιριών που ηγούνται ανά κλάδο, ή τις εξαγωγικές).
- ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Θα παρουσιάσουν ένα δήθεν σχέδιο για τα επόμενα πέντε χρόνια που θα υπόσχεται βασικό μισθό στα 751, 13η σύνταξη και γενικώς «ότι λέγαμε το 2015 και δεν μπορέσαμε να τα εφαρμόσουμε γιατί παραλάβαμε από το παλιό ένα χάος που όμως ευτυχώς με τις θυσίες του λαού το ξεπεράσαμε».
- ΑΘΕΤΗΣΗ. Δεν θα εφαρμόσουν τις μειώσεις συντάξεων από 1.1.2019 που τις έχουν υπογράψει, ούτε και την μείωση του αφορολόγητου αν το απαιτήσει το ΔΝΤ. Ήδη έχουν ζητήσει από την τρόικα ΜΕΤΑΘΕΣΗ της εφαρμογής τους (άσε να το κάνει ο Μητσοτάκης, αν παρά τις παραπάνω μεθοδεύσεις μπορέσει και κάνει κυβέρνηση).
Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις μπορεί πράγματι να αποδώσουν σε κάποιο βαθμό. Βλέπετε απευθύνονται σε μια κοινωνία με μεγάλο ποσοστό απαίδευτων πολιτών, κομματικών στρατών, βολεμένων, οπαδών με βάση τον... εμφύλιο του 1945, αγράμματων, με λίγα λόγια οπαδών τύπου Σώρρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος