Να νοσταλγείς τον τόπο σου ζώντας στον τόπο σου τίποτα δεν είναι πιο πικρό (Σεφέρης)

Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 19:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Και για τον κάθε ένα από εμάς, που θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες και έχουμε μια κάποια συναίσθηση της ιστορίας και της κληρονομιάς μας.
Με άλλοθι την οικονομική κρίση, μας εξευτέλισαν, μας κατέστρεψαν, μας εξόντωσαν και βυθισμένοι από τη μια στη μιζέρια και την εξαθλίωση και από την άλλη στην αποχαύνωση που προκάλεσε ο μαζικός υπνωτισμός τεσσάρων τουλάχιστον δεκαετιών μεταπολίτευσης και δια της τεχνικής της «σαλαμοποίησης», το δηλ. τάισμα κομμάτι κομματάκι του αλλαντικού που λέγεται «εθνική απαξίωση», είμαστε πλέον στα πρόθυρα να κάνουμε το ανήκουστο για οιοδήποτε έθνος: να απεμπολήσουμε οικειοθελώς την ιστορία μας!
Είναι ανήκουστο, είναι απαράδεκτο, είναι ασυγχώρητο!
Παραδίδεται η Μακεδονία, η γη των Ελλήνων, γιατί περί παράδοσης γης πρόκειται κατ’ ουσίαν, σε έναν γείτονα που στην περιοχή βρέθηκε τον 6ο αιώνα Μ.Χ., είναι Σλαβικής καταγωγής και έχει το θράσος να ομιλεί περί «μακεδονικής εθνότητας» και «γλώσσας». Είναι η ώρα της αντίδρασης και όμοιά της δεν θα υπάρξει ξανά.
Από αυτήν μάλιστα (την αντίδραση) εξαρτώνται και άλλα μελλοντικά, επαίσχυντα γεγονότα, καθώς αν συναινέσουμε έστω και σιωπηρά να παραδώσουμε τη Μακεδονία μας, θα ακολουθήσουν με μαθηματική και στατιστική ακρίβεια και άλλοι «ακρωτηριασμοί»: σειρά θα πάρει η Θράκη, το Αιγαίο, η Ήπειρος και πάει λέγοντας. Σε συνδυασμό με μια τεράστια αλλογενή μάζα που έχει εισβάλλει στο έδαφός μας με τις πλάτες των ΜΗ.ΚΥ.Ο του Σόρος και ένα ανύπαρκτο κράτος «μπάτε σκύλοι αλέστε», και αυτή τη φορά η χειρότερη και η φρικτότερη όλων στη μακραίωνη ιστορία μας.
Γι’ αυτό ο καθένας από εμάς ας αφήσει λίγο τον καναπέ και να αναλογιστεί το χρέος του. Τα περιθώρια τελειώνουν πολύ σύντομα, τα άλλοθι απορρίπτονται ως απαράδεκτα, η ανοχή θα έχει τις ίδιες συνέπειες με την ενοχή.

Οι Αλβανοί των Σκοπίων (25% του πληθυσμού) δεν θέλουν το όνομα Μακεδονία
Οι Βούλγαροι των Σκοπίων (25% του πληθυσμού) δεν θέλουν το όνομα Μακεδονία
Το 35% των υπόλοιπων Σλάβων δεν θέλει το όνομα Μακεδονία
Δηλαδή μόνο το 15% του πληθυσμού των Σκοπίων και οι Συριζαίοι το θέλουν!!
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;

Κλείστε το «βρωμόστομά» σας
Είναι δύσκολο και ακατανόητο για πολλούς από εσάς τους πολιτικάντηδες να καταλάβετε ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού χ@στηκε για τις κομματικές σημαίες του όποιου κόμματος ή μορφώματος και πως η μόνη σημαία που τον συγκινεί είναι μια .... ΗΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΡΙΓΕΣ. Ό,τι και να κάνετε θα βρείτε μπροστά σας τον Ελληνικό Λαό.
Η προπαγάνδα σας δεν θα περάσει. Το βρωμόστομά σας εσάς που λέτε ακροδεξιούς και μορφώματα όσους πάνε στα συλλαλητήρια για το εθνικό μας θέμα θα είναι ο δικός σας προσωπικός πολιτικός τάφος.
Βρωμάτε σας πολιτικοί ασβοί. Τελειώστε ότι σας έχουν πει να κάνετε και πάρτε δρόμο αν και ο Ελληνικός Λαός θα σας ρίξει πανηγυρικά. Θα μας βρίσκεστε μπροστά σας από εδώ και πέρα όλους τους «ναζί, ακροδεξιούς, φασίστες» κατά δική σας δήλωση στον Ελληνικό Λαό.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα πολιτικό τενεκέ ανιστόρητο και αμόρφωτο ή χρηματοδοτούμενο από ΜΚΟ να ανοίγει το στόμα του και να καθυβρίζει τον Ελληνικό Λαό που αντιδρά στα δόλια σχέδια των εντολέων σας.
Όσοι είστε πουλημένοι πολιτικάντηδες δεν είστε σε θέση να χαρακτηρίζετε έναν ολόκληρο λαό, εκατομμύρια Έλληνες που θυσιάζουν ώρες, μέρα ή μέρες από την προσωπική τους ελευθερία χρόνου και να τους λέτε «ναζί, ακροδεξιούς, μορφώματα», και όποιον άλλο χαρακτηρισμό.
Κοιτάξτε στους καθρέφτες σας και θα δείτε ποια είναι τα μορφώματα, καθώς θα ανοίγετε το στόμα σας και θα χαρακτηρίζετε τους 'Έλληνες ως μιάσματα. Η ιστορία σας έχει ήδη γράψε ΜΕ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ στο βιβλίο ιστορίας του ελληνικού έθνους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος