Πλήρως αναβαθμίστηκε ο εξοπλισμός του εργαστηρίου πληροφορικής του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης, καθώς και η γραμματειακή στήριξή του, μετά τη γενναιόδωρη προσφορά της ναυτιλιακής εταιρίας «Atlantic bulk carriers» του συμπατριώτης μας εφοπλιστή κ. Ιωάννη Κουμάνταρου.
Η εταιρεία προσέφερε 16 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και δύο πολυμηχανήματα εκτύπωσης, τα οποία έχουν ήδη εγκατασταθεί και αξιοποιούνται παραγωγικά.
Μάλιστα, την προηγούμενη Παρασκευή, οι εκπρόσωποι του δωρητή κκ Αλέξια Κατσαούνη και Αντώνιος Καλαφάτης επισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο, στους οποίους και εκφράστηκαν οι θερμότατες ευχαριστίες όλων των μελών της σχολικής κοινότητας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 1ο Γυμνάσιο, το οποίο φέτος συμπληρώνει 150 έτη συνεχούς λειτουργίας, θα τιμήσει το δωρητή σε προγραμματιζόμενη για το προσεχές μέλλον εκδήλωση.