Υποβιβάστηκε μετά από 13 χρόνια ο ΑΟ Λογγάστρας

Δεύτερη νίκη και παραμονή για τον Λεωνίδα Σπάρτης

Δευτέρα, 25 Μάιος 2015 14:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποβιβάστηκε μετά από 13 χρόνια ο ΑΟ Λογγάστρας

Μεγάλη νικήτρια των αγώνων play – out της Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας για την περίοδο 2014-2015 αναδείχτηκε, με συνολικό σκορ 7 – 2, ο Λεωνίδας Σπάρτης επί του ΑΟ Λογγάστρας.

Η ομάδα της Σπάρτης, μετά τη νίκη της με 4-2 στο πρώτο παιχνίδι, εντός έδρας, στο Σαϊνοπούλειο γήπεδο, μετέβη στη Λογγάστρα για να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Στο δεύτερο παιχνίδι, οι «βόρειοι» δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και με 3-0 ηττήθηκαν εντός έδρας.

Έτσι, ο ΑΟ, μετά από 13 χρόνια παρουσίας στα «μεγάλα σαλόνια» της Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας, υποβιβάζεται στην Α1΄ και αναμφίβολα το συγκριμένο γεγονός αποτελεί μια από τις πιο «μαύρες» σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Αποτέλεσμα 1ου Αγώνα play out

Σάββατο 16/5
Λεωνίδας Σπάρτης – ΑΟ Λογγάστρας (Σαϊνοπούλειο) 4-2

Αποτέλεσμα 2ου Αγώνα play out

Σάββατο 23/5
ΑΟ Λογγάστρας - Λεωνίδας Σπάρτης (γήπεδο Λογγάστρας) 0 - 3

Οι συνθέσεις:
ΑΟ Λογγάστρας: Πλειώτας, Κυριακόπουλος, Λυμπέρης, Αλεξανδράκης, Ζαχαράκης, Υμέρι, Σουχλέρης, Δεναξάς Μ., Δεναξάς Σ., Παντόπουλος, Τσάκωνας.

Λεωνίδας Σπάρτης: Xρηστάκος, Μπούγας, Παπαδάκος, Παπακαλός, Βασιλείου, Κοτρωνιας, Καλλής, Mutafchivski, Τζουλιάνο, Νικόλαρος Π, Νικόλαρος Φρ.
 
ΑΟ Λογγάστρας:
«Συγχαρητήρια στο Λεωνίδα»
 Μετά τη λήξη του αγώνα με το Λεωνίδα Σπάρτης και τον υποβιβασμό στην Α1′ κατηγορία μετά από 13 χρόνια, ο ΑΟ Λογγάστρας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΑΟ Λογγάστρας θα ήθελε να συγχαρεί την ομάδα του Λεωνίδα Σπάρτης για την παραμονή του στην Α’ κατηγορία καθώς και στα 2 ματς των πλει άουτ ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς.

Επίσης θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Λογγάστρας που μέχρι το τελευταίο λεπτό τίμησαν τη φανέλα της ομάδας».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti