Στις 28 Οκτωβρίου τελικά η σέντρα στη Football League

Πέμπτη, 19 Οκτώβριος 2017 16:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις 28 Οκτωβρίου τελικά η σέντρα στη Football League

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση θα πραγματοποιηθεί η σέντρα στη Football League, όπως ανέφερε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, σε δηλώσεις του στην ΕΡΑΣΠΟΡ, αποκάλυψε πως η έναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να γίνει στις 28 Οκτωβρίου, αντί για τις 22 Οκτωβρίου που είχε οριστεί αρχικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είπαμε θα ξεκινήσουμε με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε Επιτροπή. Από τη στιγμή που η Επιτροπή ορίστηκε άμεσα από τον Υπουργό έχουμε την υποχρέωση να περιμένουμε τη νόμιμη διαδικασία του ελέγχου των φακέλων για να ξεκινήσουμε. Γι' αυτό και θα καθυστερήσουμε. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς νομιμότητα. Αν αρχίσουν ενστάσεις δεν θα βγάλουμε άκρη».

Για το πότε προγραμματίζεται πλέον η έναρξη:
«Θα κάνουμε ένα συμβούλιο για να ξεκινήσουμε με την 1η αγωνιστική. Εξετάζουμε με το αγωνιστικό να δούμε πώς θα πάει το πρόγραμμα. Οδεύουμε για έναρξη την 28η Οκτωβρίου».

Πηγή: iefimerida.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti