Διατηρήθηκε στο No 42 της παγκόσμιας κατάταξης η Μ. Σάκκαρη

Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 16:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διατηρήθηκε στο No 42 της παγκόσμιας κατάταξης η Μ. Σάκκαρη

Δεν άλλαξε θέση η Μαρία Σάκκαρη, η οποία παρέμεινε στο Νο 42 της παγκόσμιας κατάταξης των γυναικών στο τένις. Τη Δευτέρα 14/5, η WTA ανακοίνωσε την καινούρια λίστα της και αυτό το επταήμερο η Λάκαινα πρωταθλήτρια παρέμεινε στην ίδια θέση με 1.187 βαθμούς.

Από την πλευρά της, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ανέβηκε τρεις θέσεις και βρίσκεται στο Νο 174 του κόσμου με 333 βαθμούς. Εξάλλου, αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα, με τη Σιμόνα Χάλεπ να βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στην κορυφή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε τρεις θέσεις και βρίσκεται στο Νο 43 της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με την ATP και την καινούρια λίστα της γι’ αυτό το επταήμερο. Ο 19χρονος πρωταθλητής έχει συγκεντρώσει 1.162 βαθμούς.

Τέλος, η κορυφή έχει άλλο «ένοικο», καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ ξεπέρασε τον Ράφα Ναδάλ και βρίσκεται εκ νέου στο Νο 1, αφήνοντας πίσω του τον Ισπανό, ενώ στην τρίτη θέση παρέμεινε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Νικ Κύργιος βρίσκεται στο Νο 25, ενώ ο Μάρκος Παγδατής είναι 86ος στον κόσμο.

Με πληροφορίες από sport24.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti