Με προπόνηση Workout ανοίγει η αυλαία του «Spartan Race 2018» στη Σπάρτη!

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Σήμερα Τετάρτη στο άγαλμα του Λεωνίδα το ραντεβού των αθλητών

Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 11:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με προπόνηση Workout ανοίγει η αυλαία του «Spartan Race 2018» στη Σπάρτη!

Το Spartan Workout Tour επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Σπάρτη, σήμερα Τετάρτη 13/6, ενόψει του 1ου παγκοσμίου πρωταθλήματος SPARTAN – Trifecta (Spartan Race), που θα διεξαχθεί στη Σπάρτη 3-4 Νοεμβρίου 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης (Trifecta World Championship 2018).

Το ραντεβού για όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στην προπόνηση για το Spartan Race, έχει δοθεί την Τετάρτη 13/6 και ώρα 7:00 μμ, μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα (Τριακοσίων 77), με στόχο την έναρξη του προγράμματος στις 7:30΄ μμ.

Πρόκειται για μία σειρά από προπονήσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να φέρουν κοντά όλη την κοινότητα των Spartans και να προετοιμάσουν τους αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών για τον πιο πάνω αγώνα.

Το Workout Tour δίνει την ευκαιρία σε όλους να κάνουν μία δωρεάν προπόνηση από ένα εξειδικευμένο προπονητή, αλλά και να έχουν μία ειδική έκπτωση για την εγγραφή τους στους αγώνες του Νοεμβρίου στις κατηγορίες Sprint και Super. Επίσης, όσοι λάβουν μέρος στην προπόνηση, θα παραλάβουν δωρεάν και ένα συλλεκτικό t-shirt Spartan Workout Tour 2018.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.spartanrace.gr/el/training/workout-tour/workout-tour-overview?article=40280


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος