Θεσπίζεται πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ «Π. Γιαννακόπουλος»!

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 08:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θεσπίζεται πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ «Π. Γιαννακόπουλος»!

Τη διοργάνωση ενός πανελληνίου τουρνουά μπάσκετ με την ονομασία «Παύλος Γιαννακόπουλος» πρότεινε ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, με την Κεντρική Ένωση Δήμος Ελλάδας να κάνει ομόφωνα δεκτή την πρότασή του.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 10-15 ετών και θα διοργανώνεται από την ΚΕΔΕ σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και με τη συμμετοχή των τοπικών ομοσπονδιών και ομάδων μπάσκετ από όλη τη χώρα. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Πατούλης, δεσμεύτηκε να αναλάβει την πρωτοβουλία υλοποίησης της πρότασης αυτής.

Στην πρότασή του προς την ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος τόνισε: «Μέσα από τη διοργάνωση τέτοιων τουρνουά οι μικροί αθλητές επικοινωνούν με παιδιά άλλων τόπων και αντιλαμβάνονται επί της ουσίας σημαντικά μηνύματα αλλά και διαχρονικές όσο και επίκαιρες αξίες όπως η συνέπεια, η επιμονή, η αλληλεγγύη, η ευγενής άμιλλα και η φιλία.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους αλλά και για να μνημονεύεται από τους νεότερους αθλητές το όνομα ενός πολύ σημαντικού παράγοντα του ελληνικού μπάσκετ η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική».

Πηγή: sport-fm.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος