Παρουσία του Έλληνα ομογενή Α. Παναγάκη το ΔΣ του Σπαρτιατικού Γ.Σ

Τετάρτη, 18 Ιούλιος 2018 13:05 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσία του Έλληνα ομογενή Α. Παναγάκη το ΔΣ του Σπαρτιατικού Γ.Σ

Διοικητικό συμβούλιο του Σπαρτιατικού ΓΣ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17/7, με τη συμμετοχή του Έλληνα ομογενή από την Αυστραλία κ. Αριστείδη Παναγάκη. Επίσης, παρόντες στο ΔΣ ήταν οι πρώην πρόεδροι κ.κ. Ιωάννης Χιώτης και Σπύρος Παυλάκος καθώς και ο κ. Αθανάσιος Σακκέτας, παλαιό μέλος του Δ.Σ. και μεγάλη δόξα του Σπαρτιατικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Αριστείδης Παναγάκης παλαιός αθλητής του Σπαρτιατικού το 1950-1960, υπήρξε Πανελληνιονίκης στο μαραθώνιο δρόμο, ενώ είχε κληθεί και στην προεθνική ομάδα. Εδώ και πολλά χρόνια διαμένει στη Μελβούρνη και είναι ιδρυτής και Πρόεδρος του Αυστροελληνικού Οργανισμού Στήριξης των Ολυμπιακών αγώνων και της Ολυμπιακής ιδέας.

Προπονητής του υπήρξε ο κ. Ιωάννης Χιώτης, ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Παναγάκη στα γραφεία του Συλλόγου και εξιστόρησε σημαντικές στιγμές του παρελθόντος άκρως ενδιαφέρουσες και συγκινητικές.

Μάλιστα οι τρεις παλαιότεροι κ.κ. Ιωάννης Χιώτης, Αθανάσιος Σακκέτας και Αριστείδης Παναγάκης θυμήθηκαν και κατέθεσαν αναμνήσεις από προπονήσεις και αγώνες στο πρώτο γυμναστήριο του Σπαρτιατικού, εκεί που βρίσκεται σήμερα το πάρκο του Οσίου Νίκωνος και το κτίριο του ΟΤΕ.

Ο κ. Παναγάκης μετέφερε μήνυμα της ομογένειας της Αυστραλίας, ότι θα στηρίξει ποικιλοτρόπως το ιστορικό σωματείο του Σπαρτιατικού. Μάλιστα δε σταμάτησε να αναφέρει ότι πάντα φέρει μαζί του την αθλητική του ταυτότητα στον στίβο από το 1955, την οποία με ιδιαίτερη συγκίνηση παρουσίασε στο συμβούλιο, δηλώνοντας πάνω από όλα «Σπαρτιατικός».

Ακόμη έκανε γνωστό ότι θα προσφέρει πλούσιο αρχειακό υλικό στο σύλλογο για τις ανάγκες του λευκώματος.

Τέλος, ο κ. Αριστείδης Παναγάκης ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των ανθρώπων του Σπαρτιατικού που δεν βρίσκονται εν ζωή και παρέδωσε στον πρόεδρο του Σπαρτιατικού, κ. Παναγιώτη Πριστούρη, δίπλωμα τιμής του συλλόγου του. Ανταποδίδοντας ο κ. Πριστούρης δώρισε στον κ. Παναγάκη μία αθλητική φόρμα του τμήματος στίβου.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος