Με στόχο την πρώτη νίκη η ΑΕ Σπάρτη υποδέχεται τον Εργοτέλη

Το Σάββατο

Παρασκευή, 09 Νοέμβριος 2018 13:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με στόχο την πρώτη νίκη η ΑΕ Σπάρτη υποδέχεται τον Εργοτέλη

Με στόχο την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, η ΑΕ Σπάρτη υποδέχεται τον Εργοτέλη, σε αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10/11 και ώρα 3:00 μμ στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στον Κισσαμικό (1-1) και την ήττα από την Παναχαϊκή στην Πάτρα (1-0), η ομάδα του Αντρέι Τσερνίσοφ αναζητά το πρώτο της «τρίποντο» στον φετινό «μαραθώνιο» της Football League απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Για τον σκοπό αυτό, η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό να δώσει δυναμικό «παρών» στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, ώστε να «σπρώξουν» τους γηπεδούχους στην κατάκτηση της νίκης.

Καθησυχάζει για
τις προσφυγές η διοίκηση
Εξάλλου, με αφορμή ανακοίνωση της Football League για αφαίρεση βαθμών -εφόσον δεν εξοφληθούν δεδουλευμένα σε ποδοσφαιριστές εντός προθεσμίας πέντε ημερών- αλλά και σχετικών δημοσιευμάτων, η διοίκηση της ομάδας υπογραμμίζει τα εξής: «Για άλλη μια φορά δημοσιεύματα προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα μας. Ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους ότι το θέμα των προσφυγών λύεται ανά περίπτωση και στην ώρα του. Προφανώς αυτές οι ενέργειες του ιδιοκτήτη της ομάδος αλλά και της Διοίκησης κάποιους ενοχλούν» αναφέρει η ΑΕ Σπάρτη και προσθέτει ότι «Η ομάδα μας γύρισε σελίδα και προχωρά δυνατά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League».

Ανάλογη είναι και η δέσμευση του μεγαλομετόχου της ομάδας, Δημήτρη Βουδούρη, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου και συνέλευση της ομάδας.

Πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 10/11
Βόλος - Απόλλων Πόντου (15:00, Δημ. Νεάπολης - ΕΡΤ3)
ΑΕ Σπάρτη - Εργοτέλης (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Κυριακή 11/11
Απόλλων Λάρισας - Παναχαϊκή (15:00, Γήπεδο Φιλιππούπολης - ΕΡΤ3)
Τρίκαλα - ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)
Ηρακλής - Αιγινιακός (15:00, Καυταντζόγλειο)
Αήττητος Σπάτων - Κέρκυρα (15:00, Δημ. Σπάτων)
Πλατανιάς - Δόξα Δράμας (15:00, Γήπεδο Περιβολίων)
Ηρόδοτος - Καραϊσκάκης Άρτας (15:00, Δημ. Νέας Αλικαρνασσού)

Βαθμολογία (2 αγ.)
1. Απόλλων Λάρισας 6
2. Δόξα Δράμας 6
3. Εργοτέλης 6
4. Πλατανιάς 6
5. Παναχαϊκή 4
6. Κέρκυρα 3
7. Ηρακλής 3
8. Βόλος 3
9. Ηρόδοτος 3
10. Απόλλων Πόντου 3
11. ΑΟΧ Κισσαμικός 1
12. Αιγινιακός 1
13. ΑΕ Σπάρτη 1
14. ΑΟ Τρίκαλα 0
15. Αήττητος 0
16. Καραϊσκάκης 0

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti