Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα στο κέντρο της Σπάρτης

Σώοι από θαύμα οι τρεις επιβαίνοντες

Σάββατο, 20 Δεκέμβριος 2014 04:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα στο κέντρο της Σπάρτης

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 2.15΄ τα ξημερώματα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Κ. Παλαιολόγου και Των 118 στη Σπάρτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο προκλήθηκε όταν ο 32χρονος οδηγός ενός μαύρου Opel έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε κάτω από τις ρόδες σταθμευμένου αγροτικού οχήματος. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης δημιουργήθηκε καραμπόλα που παρέσυρε ένα ακόμα σταθμευμένο όχημα, ενώ τα χειρότερα πρόλαβαν οι άνδρες της Τροχαίας που έσπευσαν να σβήσουν με πυροσβεστήρα τις πρώτες φλόγες στη μηχανή. Αμέσως έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης.
 
Στο Opel επέβαιναν, μαζί με τον 32χρονο, δύο ακόμη άτομα, που βγήκαν από το αυτοκίνητο με ελαφρείς μόνο τραυματισμούς. Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε και ο οδηγός, ο οποίος, αν και δεν φορούσε ζώνη, μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Σπάρτης για τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

Οι υλικές ζημιές και στα τρία οχήματα που ενεπλάκησαν είναι σοβαρότατες και το κόστος ανυπολόγιστο. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως τα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα που συμπαρασύρθηκαν (το αγροτικό και το ασημί Fiat της φωτογραφίας) ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη.

Σχετικά με τα αίτια, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο οδηγός έδειχνε μεθυσμένος, όμως η κατάστασή του θα επιβεβαιωθεί από τις αιματολογικές εξετάσεις. Επίσημη ανακοίνωση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος αναμένεται από την Τροχαία Σπάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti