3 σημάδια πως ήρθε η ώρα να αγοράσεις νέα εσώρουχα

Τρίτη, 24 Μάιος 2016 19:33 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
3 σημάδια πως ήρθε η ώρα να αγοράσεις νέα εσώρουχα

Το βλέπεις και το αισθάνεσαι εδώ και καιρό αλλά όλο το αναβάλεις. Μπορεί να μην έχουν την εφαρμογή που είχαν κάποτε αλλά και πάλι το αμελείς. Ο λόγος για τα εσώρουχα σου που αν είχαν στόμα να μιλήσουν θα σου έλεγαν πως χρειάζονται αλλαγή. Παρακάτω θα μάθεις πώς θα καταλάβεις πως θέλουν όντως αλλαγή!

Έχουν χάσει την ελαστικότητά τους
Φυσικά και με την καθημερινή χρήση, η ελαστικότητα που έχουν τα εσώρουχα σου χάνεται και δεν αποκλείεται πλέον τα εσώρουχα σου να μην “στέκονται “ καλά στο σώμα σου και ειδικά τα σουτιέν σου απαιτούν την προσοχή σου. Αν το σουτιέν σου δεν “κάθεται” καλά στο στο στήθος σου τότε δεν θα σου προσφέρει την κατάλληλη στήριξη.

Δεν είναι άνετα
Αν τα εσώρουχα σου έχουν χάσει τη φόρμα τους και σε ενοχλούν λιγάκι τότε ίσως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά πως ήρθε η στιγμή για να τα αλλάξεις. Ειδικά αν είσαι φαν της δαντέλας δεν αποκλείεται να δεις πως τα εσώρουχα σου δεν είναι όσο μαλακά ήταν κάποτε ενώ δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ερεθισμούς και κοκκινίλες στο σώμα σου!

Η φόρμα τους έχει χαλάσει
Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να μην σου εφαρμόζει καλά το σουτιέν σου και να έχει κενά (δηλαδή να σου είναι μεγάλο) ή να πιέζεται πολύ επειδή σου είναι μικρό. Το σουτιέν θα πρέπει να είναι ιδανικό για το δικό σου στήθος γιατί αλλιώς δεν θα σου προσφέρει την στήριξη που χρειάζεσαι σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πώς μπορείς να κάνεις το σουτιέν σου να διατηρήσει για πολύ περισσότερο τη φόρμα του; Αν το γυρίζεις μέσα-έξω συχνά θα δεις διαφορά!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti