Πώς να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου με φυσικούς τρόπους

Τετάρτη, 16 Αύγουστος 2017 20:48 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πώς να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου με φυσικούς τρόπους

Τα μαλλιά σου εκτός από φροντίδα χρειάζονται και αλλαγές. Ένα διαφορετικό χτένισμα αλλά ακόμα και διαφορετικό χρώμα είναι μια αλλαγή που μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες το να “ανοίγουμε” το χρώμα των μαλλιών μας ταιριάζει πολύ και με το μαύρισμά μας!
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου και να τα φωτίσεις. Εκτός από το να επισκεφτείς τον κομμωτή σου υπάρχουν και άλλοι τρόποι, οι οποίοι όμως δεν περιλαμβάνουν τη χρήση χημικών ουσιών και είναι κάτι που μπορείς να κάνεις μόνη σου.

1. Ράντισε τα μαλλιά σου με χαμομήλι το οποίο έχεις βράσει και αφήσει να κρυώσει. Επανέλαβε δύο με τρεις φορές και έπειτα λούσε τα μαλλιά σου όπως κάνεις πάντα. Το χαμομήλι εκτός του ότι θα “ανοίξει» το χρώμα των μαλλιών σου τα βοηθάει να παραμείνουν ενυδατωμένα και λαμπερά.

2. Η μαγειρική σόδα είναι εξαιρετική για εσένα που θέλεις να καθαρίσεις τα μαλλιά σου από τα υπολείμματα διάφορων χημικών. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τη μαγειρική σόδα για να αναδείξεις μια πιο φωτεινή απόχρωση των μαλλιών σου. Εάν αποφασίσεις να την χρησιμοποιήσεις πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο από τους υπόλοιπους τρόπους για να δεις ουσιαστική διαφορά αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο.

3. Η κανέλα είναι από τους πιο μυρωδάτους τρόπους για να φωτίσεις τα μαλλιά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις αναμείξεις λίγη κανέλα στο conditioner το οποίο χρησιμοποιείς και να τα αφήσεις να δράσουν για αρκετές ώρες. Έπειτα ακολούθησε την διαδικασία που ακολουθείς πάντα για το λούσιμό σου και όχι μόνο θα δεις άμεσα αποτέλεσμα αλλά θα λατρέψεις και τη μυρωδιά.

4. Στην περίπτωση που θέλεις να “ανοίξεις” το χρώμα των μαλλιών σου σταδιακά το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιήσεις ένα μείγμα με νερό και ξύδι και να ραντίσεις τα μαλλιά σου με αυτό. Προτίμησε μηλόξυδο για πιο άμεσα αποτελέσματα αλλά και για καλύτερη μυρωδιά. Άφησε το μείγμα να δράσει για 15 λεπτά και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

5. Ένας ακόμα φυσικός τρόπος για να αναδείξεις το χρώμα των μαλλιών σου φωτίζοντας τα είναι να χρησιμοποιήσεις αλάτι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ραντίσεις τα μαλλιά σου με άφθονο αλατόνερο και έπειτα να το αφήσεις να δράσει για περίπου 15 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti