Ο επίτιμος δημότης ως πιθανό πολιτικό εργαλείο

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 13:26 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο επίτιμος δημότης ως πιθανό πολιτικό εργαλείο

Λίγο μετά τα ντροπιαστικά γύρω από την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μάνης, αυτή η απίστευτη Δημοτική αρχή, αφού ''τίμησε'' την Μάνη με όλα αυτά που ζήσαμε στην Ιερά Μονή Πετράκη, μπήκε στην διαδικασία να ''ΤΙΜΗΣΕΙ'' και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Έτσι λοιπόν στο συμβούλιο της 06-03-2018 με απαρτία μόλις 15 στους 27, με απουσία του Προέδρου του και μέσα σε ένα πλαίσιο βαρύτατων ενστάσεων και διαφωνιών πάρθηκε η απόφαση κατά πλειοψηφία να προτείνουν ως επίτιμο δημότη του Δήμου Ανατολικής Μάνης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Η πράξη αυτή σε μια περίεργη χρονικά στιγμή που υπάρχει διάχυτη δυσαρέσκεια στις επιλογές και ενέργειες του Δημάρχου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες που πιθανόν να κρύβει.

Παράλληλα δε δημιουργείται έντονος προβληματισμός του τι τελικά θα πράξει ο Πρόεδρος και αν τελικά θα δεχθεί την πρόταση αυτή, την στιγμή που όλος ο τόπος βράζει και αγωνιά για την εξέλιξη στο Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με την εγκατάσταση ή μη ανεμογεννητριών, (συμφερόντων συγγενικού προσώπου του Δημάρχου) πάνω στα βουνά της Μάνης.

Επειδή η βαρύνουσα θέση του θεσμικού ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας δύναται να χρησιμοποιηθεί ως στήριξη και ταύτιση στις ατυχείς επιλογές και στοχεύσεις του Δημάρχου επιτάσσεται ιδιαίτερη προσοχή και καλύτερη αξιολόγηση της κατάστασης.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος