Οι χρωματικές παλέτες του φθινοπώρου που θα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίσει

Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 20:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι χρωματικές παλέτες του φθινοπώρου που θα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίσει

Παρόλο που συνήθως η άνοιξη είναι η εποχή που οι περισσότεροι σκέφτονται να βάψουν τα σπίτια τους, το φθινόπωρο είναι πολύ πιο κατάλληλο.
Αν σκέφτεστε να βάψετε το σπίτι σας (ή μέρος αυτού), τότε λάβετε υπόψη σας τις παρακάτω προτάσεις.

Αν ανήκετε σε αυτούς που καλωσορίζουν το φθινόπωρο με χαρά, αγαπούν τον χειμώνα και δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα «μουντά» βρετανικά σπίτια, έχετε αρκετές επιλογές. Η νοσταλγία των 60s μπορεί να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού σας με χρώματα όπως το σκούρο μπλε, το μουντό μουσταρδί και το κεραμιδί. Συνδυάστε τα με χάλκινα ή χρυσά διακοσμητικά αντικείμενα και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Αρκετοί είναι αυτοί που διστάζουν να βάλουν κάποιο έντονο χρώμα στο σπίτι τους. Αν ωστόσο ανήκετε στους θαρραλέους, σε όσους θέλουν ασύγκριτη πολυτέλεια και προτιμούν κάτι πολύ ιδιαίτερο, σας έχουμε τη λύση. Τα πράσινα, τα κίτρινα και τα δυναμικά μπλε είναι όλα τους χρώματα που αγκαλιάζουν τις λεπτομέρειες, έχουν μεγάλη επίδραση στον χώρο και θα χαρίσουν στο σπίτι σας, αλλά και σ’ εσάς τους ίδιους, πολλή ενέργεια.

Σας εμπνέει η φύση; Τότε γιατί να μην την φέρετε στο εσωτερικό του σπιτιού σας; Στα δάση, τα λουλούδια και τα βουνά υπάρχει όλη η χρωματική παλέτα που θα χαρίσει στον χώρο σας μια οργανική πινελιά. Το κυπαρισσί, το απαλό ροζ και το ανοιχτό μπεζ θα φέρουν τη φύση στο σπίτι σας και θα του χαρίσουν ασύγκριτη κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια. Συνδυάστε τα με φυτά για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα