4 λόγοι για να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε μαζί με τις φίλες σας

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 20:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
4 λόγοι για να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε μαζί με τις φίλες σας

Με την καλύτερή σας φίλη σας πιθανόν κυκλοφορείτε παντού μαζί, γυμναστική όμως έχετε σκεφτεί να αρχίσετε παρέα; Εάν το έχετε επιχειρήσει ήδη, θα έχετε καταλάβει πως τα ωφέλη που σας προσφέρει η άσκηση με φίλες είναι πολλά. Ανακαλύψτε 4 λόγους tips που θα σας κάνουν να τηλεφωνήσετε στη φίλη σας για να γραφτείτε γυμναστήριο μαζί:

Έχετε ως κίνητρο η μία την άλλη. Όταν επιστρέφετε απο τη δουλειά εξαντλημένη ίσως να μην έχετε την όρεξη να τρέξετε στο γυμναστήριο. Εάν όμως γνωρίζετε πως θα δείτε την φίλη σας το κινητρό σας είναι μεγαλύτερο κάθως πάρεα θα αγωνίζεστε για να δείτε την επιθυμητή απώλεια του βάρου σας.

Μαζί θα ξεκινήσετε πιο εύκολα νεές δραστηριότητες. Μπορεί τόσο καιρό να σκέφτεστε να αρχίσετε ένα νεό χόμπι αλλα να σας αγχώνει η ιδέα. Μαζί με τις φίλες σας όμως θα νιώθετε πιο ασφαλείς και θα προσαρμοστείτε ίσως κάλυτερα στο περιβάλλον. Παρακινήστε τη φίλη σας και ανακαλύψτε μαζί ένα νέο τρόπο γυμναστικής. Ο χορός και η γιόγκα είναι δυο διασκεδαστικές αλλα ταυτόχρονα και επικοδομητικές δραστηριότητες για το σώμα μας.

Όταν έχετε υποστήριξη γυμνάζεστε εντονότερα. Συνήθως όταν είμαστεμόνες και κάνουμε μια άσκηση δεν δίνουμε το 100% του εαυτού μας κάθως δεν υπάρχει κάποιος να μας υποστηρίξει. Με την κατάλληλη παρέα, θα έχουμε καλύτερη απόδοση στις ασκήσεις.

Θα περνάτε χρόνο με την παρέα σας. Αν είστε πολυάσχολες ίσως να έχετε απομακρυνθεί με τις φίλες σας. Η γυμναστίκη είναι μια καλή ευκαιρία για να περνάτε περισσότερες ώρες με την παρέα σας κάνοντας κάτι που είναι καλό για την υγεία σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti