Δωρεά μηχανημάτων στο Νοσοκομείο Σπάρτης από την ΕΤΕ

Προσφορά εξοπλισμού 1,05 εκατ. σε 28 μονάδες

Πέμπτη, 05 Μάιος 2016 16:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεά μηχανημάτων στο Νοσοκομείο Σπάρτης από την ΕΤΕ

Την παροχή μηχανολογικού εξοπλισμού άμεσης ανάγκης σε 28 νοσοκομειακές μονάδες σε όλη τη χώρα, συνολικού κόστους 1.050.950 ευρώ, αποφάσισε η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η αξιολόγηση και η επιλογή των συγκεκριμένων εξοπλιστικών αναγκών έγιναν σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες Υγειονομικές Περιφέρειες.

Στη Λακωνία, η Εθνική Τράπεζα διαθέτει στο Νοσοκομείο Σπάρτης, ένα σύστημα έγχρωμου υπερηχοτομογράφου και ένα σύστημα ψηφιοποίησης ακτινολογικού.

Η παροχή του αναγκαίου μηχανολογικού εξοπλισμού και η ενίσχυση των υποδομών στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, στα οποία βρίσκουν καθημερινά καταφύγιο χιλιάδες συνάνθρωποί μας, αποτελεί την ελάχιστη συνεισφορά για τη διασφάλιση του αγαθού της υγείας.

Επισημαίνεται ότι η Εθνική Τράπεζα, φέτος, όπως και πέρυσι, έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα του χορηγικού της προγράμματος, την υποστήριξη αναγκών στους τομείς της υγείας, πρόνοιας και αλληλεγγύης, προκειμένου να συμπαρασταθεί έμπρακτα στους συμπολίτες μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti