«Ανοίγουν» οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δ. Σπάρτης

Όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 15:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ανοίγουν» οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δ. Σπάρτης

Από 20 Μαΐου έως 15 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές  - επανεγγραφές των νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δ. Σπάρτης για τη νέα χρονιά.

Για την εγγραφή των νηπίων απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού, 2) ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, 3) βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ενσήμων των γονέων, προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα (κυρίως της μητέρας), 4 βεβαίωση του γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού, καθώς και το πρωτότυπο του βιβλιαρίου υγείας του με εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Επίσης πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης (MANTUX), 5) αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος,  6) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, 7) για την εγγραφή των παιδιών αλλοδαπών γονέων στον παιδικό σταθμό εκτός των προηγουμένων δικαιολογητικών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.

Για τις επανεγγραφές των νηπίων απαιτούνται όλα τα παραπάνω πλην της ληξιαρχικής πράξης γέννησης του παιδιού.

Η κατάθεση των αιτήσεων εγγραφής-επανεγγραφής θα γίνονται για τον παιδικό σταθμό του Δήμου Σπάρτης (Θερμοπυλών και Αρχιδάμου) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (10:00 πμ έως 12:00 μμ) στην κ. Ζαχαράκη Φωτεινή (τηλέφωνο 27310-28002) και για τον παιδικό Σταθμό Ξηροκαμπίου (10:00 πμ έως 12:00 μμ) στην κ. Μοσχοβίτη Άννα (τηλέφωνο 27310-35730).

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος