Δωρεάν στην 82η ΔΕΘ τα μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Έως 10 Ιουλίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 13:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεάν στην 82η ΔΕΘ τα μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τα Επιμελητήρια της χώρας διοργανώνουν τη συμμετοχή των μελών τους στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.
Η ΔΕΘ έχει καταξιωθεί ως έκθεση αλλά ειδικά φέτος η 82η έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής της China Development Bank (CDB), που με αφορμή τη συμμετοχή της Κίνας στη διοργάνωση ως τιμώμενης χώρας, θα παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιό της και θα διερευνήσει τις προοπτικές χρηματοδότησης έργων στην Ελλάδα. Επιπλέον, η έκθεση θα πλαισιωθεί από πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, αλλά και από ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στα Επιμελητήρια με εκδηλώσεις και γεγονότα για το ρόλο και το έργο τους, καθώς επίσης και με Ημέρα Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.
 
Το κόστος του εδάφους (2880τμ καθαρό) θα καλύψει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος. Επιπλέον το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καλύψει το κόστος δομής (τύπου 2) των περιπτέρων αλλά και όλου του εξοπλισμού για τα μέλη του που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως τη Δευτέρα 10 Ιουλίουκαι ώρα 14:00 μέσω fax: 2733022008 ή e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
Το Επιμελητήριο Λακωνίας διευκρινίζει πως σε περίπτωση μη επάρκειας των τετραγωνικών μέτρων που θα διατεθούν λόγω αυξημένης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ή/και αναλογική μείωση των αιτούμενων τετραγωνικών των αιτούντων. Παρακαλεί δε τα μέλη να δηλώσουν τα τετραγωνικά και τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως και το έτος 2017.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και κα Γκαραβέλη εσωτ. 5.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti