«Λεύκη Νύχτα», αποκατάσταση ζημιών και αδελφοποίηση με γαλλικό δήμο στο ΔΣ Σπάρτης

Τη Δευτέρα η συνεδρίαση

Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 13:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Λεύκη Νύχτα», αποκατάσταση ζημιών και αδελφοποίηση με γαλλικό δήμο στο ΔΣ Σπάρτης

Με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το ΔΣ Σπάρτης τη Δευτέρα 7/8 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Δείτε τη συνεδρίαση live εδώ

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα ακόλουθα:
- Χορήγηση άδειας στο Δημοτικό Σύμβουλο κ.Κυριάκο Στρίφα (άρθ.68 παρ.3 Ν.3852/2010)
- Ανάκληση της υπ΄αριθ.272/17-07-2017  απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 για το έργο: «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου 2016 στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Δήμου Σπάρτης»
- Περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 για το έργο: «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου 2016 στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Δήμου Σπάρτης».
- Έγκριση της μελέτης και φυσικού αντικειμένου του έργου «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Δήμου Σπάρτης», έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός τρόπου κατασκευής
- Περί αδελφοποίησης του Δήμου Σπάρτης με το Δήμο Le Plessis-Trevise
- Έγκριση της αριθ.88/2017 κυκλοφοριακής μελέτης: «Προσωρινές Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την 25η Αυγούστου 2017 για διευκόλυνση διεξαγωγής «Λεύκης Νύχτας», εντός της πόλης της Σπάρτης»
- Εξέταση αιτήματος του κ. Ζαΐμη Παναγιώτη του Ιωάννη περί έγκρισης κατ’ εξαίρεση χρήσης γης σε ακίνητο επί της οδού Ορθίας Αρτέμιδος αρ. 180 στη Σπάρτη [ΟΤ 76].
- Περί τροποποίησης προϋπολογισμού  για Σίτιση Μουσικού Σχολείου έτους 2017
- Έγκριση διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχου της προμήθειας ειδών της ομάδας 4
«Είδη αρτοποιείου-ζαχαροπλαστικής», λόγω εν μέρει άγονου αποτελέσματος του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού της γενικότερης προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια τροφίμων και λοιπών αναλωσίμων ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του Δήμου Σπάρτης και των Νομικών του Προσώπων έτους 2017», χωρίς ουσιώδη τροποποίηση των όρων της αριθ. 2/2017 μελέτης
-Περί έγκρισης διενέργειας προμήθειας  σίτισης μαθητών μουσικού σχολείου Δήμου Σπάρτης για το σχολικό έτος 2017-2018
-Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής συμβάσεων προμηθειών σίτισης Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, αρμοδιότητας του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Σπάρτης, για το σχολικό έτος 2017- 2018
-Περί διατηρήσεως ή μη κενωθέντος περιπτέρου στη συμβολή των οδών  Κων/νου Παλαιολόγου και Ευαγγελιστρίας της Δημοτικής Κοινότητας Σπαρτιατών
-Περί εγκρίσεως Πρακτικού 1/2017 της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης  Φορολογικών Διαφορών
-Περί έγκρισης βεβαίωσης εργασιών  για την καλή εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο «Εργασίες επισκευής  και συντήρησης αντλιοστασίων  άρδευσης»
-Διαγραφή οφειλών
-Περί συγκρότησης επιτροπών παραλαβής υπηρεσιών αρμοδιότητας Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής  Ανάπτυξης  που αφορούν την Εμποροπανήγυρη
-Περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017
- Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της παροχής υπηρεσίας επιμόρφωσης υπαλλήλου.
- Έγκριση οριστικών πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών διαμονής και διατροφής της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας ΕΡΤ
- Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Συντήρηση ασφαλτοστρωμένων και τσιμεντοστρωμένων οδών Δήμου Σπάρτης», αναδόχου  Ι.ΚΕΡΧΟΥΛΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.
- Περί έγκρισης του ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙΙΙ για την προμήθεια: «Προμήθεια προκατασκευασμένου κτιρίου για νηπιαγωγείο ΤΚ Μαγούλας ΔΕ Μυστρά»
- Περί παράτασης μίσθωσης ακινήτου ιδιοκτησίας Τσιγκανέ Παναγιώτη.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος