Γρηγοράκος: «Τροχοπέδη για την ανάπτυξη η κυβέρνηση»

Σάββατο, 05 Αύγουστος 2017 12:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γρηγοράκος: «Τροχοπέδη για την ανάπτυξη η κυβέρνηση»

«Οι αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας είναι συνυφασμένες με την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, με την αξιοποίηση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, με την τόνωση της απασχόλησης, με την εναρμόνιση με το ευρωπαϊκό μας κεκτημένο. Σε όλα αυτά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι μόνο υπολείπεται αλλά και καθίσταται τροχοπέδη για την επίτευξη», τονίζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Μετά τους ισχυρισμούς Βαρουφάκη υποστηρίζει ότι εδραιώνεται περαιτέρω η πεποίθησή του «ότι η χώρα ήταν και είναι έρμαιο μιας κυβερνητικής ομάδας ανερμάτιστων, απαίδευτων, επιπόλαιων ακόμη και ανόητων προσώπων». Επίσης, ο κ. Γρηγοράκος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ «αποσκοπεί στην εξαγορά συνειδήσεων και στη δημιουργία ενός συγκεκριμένου εκλογικού ακροατηρίου».

Σε ερώτηση για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ υποστηρίζει ότι «το “παρών” δείχνει την παλινδρόμηση του ΠΑΣΟΚ στις αρχέγονες πολιτικές του κρατισμού. Μετά την περιπέτεια της κρίσης, οι προοδευτικοί πολίτες θα περίμεναν να ακούσουν μια καθαρή, μεταρρυθμιστική και εκσυγχρονιστική φωνή. Δυστυχώς, δεν το πράξαμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος