Το «ευχαριστώ» της ΙΜΜΣ στους Λάκωνες ομογενείς για τη στήριξη στα ιδρύματα

Με μια μεγάλη εκδήλωση στους Μολάους

Σάββατο, 05 Αύγουστος 2017 11:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το «ευχαριστώ» της ΙΜΜΣ στους Λάκωνες ομογενείς για τη στήριξη στα ιδρύματα

Οι ομογενείς που ζουν και προοδεύουν σ’ όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης  ανταποκρίνονται με συγκινητική προθυμία στην έκκληση του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου για συμπαράσταση και οικονομική βοήθεια, προκειμένου τα ιδρύματα της ΙΜΜΣ να συνεχίσουν την προσφορά τους στους γέροντες και στους ανήμπορους πολίτες.

«Όμως, είναι γνωστό ότι κάθε καλοκαίρι έρχονται πολλοί ομογενείς μας στην Ελλάδα και στη Λακωνία. Με την ευκαιρία αυτή, εκτός από τις γραπτές ευχαριστίες μας και τη συνημμένη σχετική απόδειξη προς όσους μας έστειλαν χρήματα και εκτός από τα ευχαριστήρια δημοσιεύματα δια των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, επιθυμούμε να πούμε, για μία ακόμη φορά σε ειδική εκδήλωση, και προσωπικά το μεγάλο “Ευχαριστώ” μας χωριστά στον καθένα που θα επισκεφθεί τη Λακωνία» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΙΜΜΣ.

Φέτος, η εκδήλωση της τιμής προς τους ομογενείς και της ευγνωμοσύνης για τη συμπαράστασή τους στο φιλανθρωπικό έργο της ΙΜΜΣ δε θα γίνει στη Σπάρτη, αλλά στους Μολάους. «Η αλλαγή του τόπου για εφέτος γίνεται ύστερα από θερμές παρακλήσεις των ομογενών μας πού προέρχονται από τους Δήμους Μονεμβασίας, που υπάγεται πλέον και η Νεάπολη, και Ευρώτα που ανήκουν εξέχοντα κεφαλοχώρια όπως η Σκάλα, ο Βλαχιώτης, οι Κροκεές κα. Επιθυμία τους είναι να γίνει κοντά στα χωριά από τα οποία προέρχονται και γιατί είναι μεγάλη η απόσταση μέχρι τη Σπάρτη, αλλά και για να δώσουν χαρά και στους συγχωριανούς τους» επισημαίνει η ΙΜΜΣ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και ώρα 7:30΄ το απόγευμα στο κτήμα "Τσαφατίνου" στους Μολάους και θα  προσφερθεί κέρασμα (γλυκό και αναψυκτικό) και ψυχαγωγία (για μία ώρα) με ευχάριστη μουσική.

Η πρόσκληση αυτή ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ομογενείς και τις οικογένειές τους της μητροπολιτικής περιφέρειας Μονεμβασίας και Σπάρτης, καθώς και για τους εκπροσώπους ομογενειακών συλλόγων και σωματείων.

«Αγαπητοί μας Ομογενείς,
Σας περιμένουμε όλους για να σας πούμε και από κοντά το Μεγάλο “Ευχαριστώ” μας για την έμπρακτη αγάπη σας» αναφέρει στο κάλεσμά της η ΙΜΜΣ.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος