Πανηγύρι Μυστρά, άδειες για λαϊκή και προμήθειες στο ΔΣ Σπάρτης (LIVE)

Την Τετάρτη η συνεδρίαση

Δευτέρα, 21 Αύγουστος 2017 13:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πανηγύρι Μυστρά, άδειες για λαϊκή και προμήθειες στο ΔΣ Σπάρτης (LIVE)

Την Τετάρτη 23/8 και ώρα 1:00 μμ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημαρχιακού μεγάρου στην κεντρική πλατεία της λακωνικής πρωτεύουσας.

Παρακολουθείστε live τη συνεδρίαση εδώ

Αναλυτικά τα 20 θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Χορήγηση αδειών συμμετοχής και χορήγηση θέσεων στους ενδιαφερόμενους για την εμποροπανήγυρη Μυστρά έτους 2017        
- Έγκριση βεβαίωσης εργασιών για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Κατασκευή Δέσεων»
- Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»
- Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού β’ τριμήνου έτους 2017
- Περί έγκρισης ή μη συστάσεως εταιρείας από τον μισθωτή του ακινήτου «11» Δημοτικής αγοράς Σπάρτης  
- Χορήγηση - Ανανέωση παραγωγικών αδειών λαϊκής Αγοράς
- Τοποθέτηση παραγωγού πωλητή στη λαϊκή αγορά  Σπάρτης
- Χορήγηση θέσεων - τοποθέτηση πωλητών στη Λαϊκή αγορά  Σπάρτης
- Έγκριση παράτασης χρόνου παράδοσης υλικών που συμπεριλαμβάνονται στην προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια λαμπτήρων και ηλεκτρολογικού υλικού πάρκων κ.λ.π. Δημοτικών Ενοτήτων πλην Σπάρτης 2017»
- Περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017
- Έγκριση διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχου της προμήθειας ειδών της ομάδας «Προμήθεια εργαλείων και λοιπών υλικών για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς» λόγω εν μέρει άγονου αποτελέσματος του διαγωνισμού της γενικότερης προμήθειας  με τίτλο «Προμήθεια φαρμακευτικού –κτηνιατρικού υλικού/ Ζωοτροφών/ Εργαλείων και λοιπών υλικών για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς».
- Έγκριση 1ου  Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών  του έργου «Επέκταση- Βελτίωση αρδευτικών δικτύων Δ.Κ Σπαρτιατών», αναδόχου Χαράλαμπου Σουρλή.
- Περί προμήθειας καυσίμων του Δήμου Σπάρτης     
- Περί έγκρισης έναρξης διαδικασίας αναζήτησης μέσω διαγωνισμού κατάλληλου ακινήτου (κτιρίου ή οικοπέδου για ανέγερση σχολικού κτιρίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) για τη στέγαση Νηπιαγωγείου και κατάρτιση διακήρυξης.   
-  Συμμετοχή εκπροσώπων Δήμου Σπάρτης σε γενικές συνελεύσεις διεθνών οργανώσεων και δικτύων όπου συμμετέχει ο Δήμος – ορισμός εκπροσώπων – έγκριση μετακίνησης και διάθεση πίστωσης.  
-  Αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο «Συγκρότηση και λειτουργία Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας στο Δήμο Σπάρτης με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας» και έγκριση υλοποίησης υποέργου με ίδια μέσα.
- Φιλοξενία αντιπροσωπείας της αδελφοποιημένης πόλης Sopron
- Περί συμμετοχής του Δήμου στις αντικατοχικές εκδηλώσεις «ΜΕΡΕΣ  ΜΝΗΜΗΣ ΜΟΡΦΟΥ» που διοργανώνει ο Δήμος Μόρφου  Κύπρου.        
- Εγκαίνια Εμποροπανήγυρης Μυστρά.
- Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής παροχής υπηρεσιών από  εταιρείες διαδικτυακής βάσης πληροφοριών και εφαρμογών ΟΤΑ (λογισμικό) με θέματα που αφορούν τους ΟΤΑ.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti