Δύο συλλήψεις για καταδίκες σε Σπάρτη και Ευρώτα

Πέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017 07:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο συλλήψεις για καταδίκες σε Σπάρτη και Ευρώτα

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (4/10), στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της λακωνικής πρωτεύουσας, ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Σπάρτης, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Επίσης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (4/10), συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Λακωνίας, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης και μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μολάων, για κλοπή.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti