Μωρό και οι γονείς του γλίτωσαν μετά από ανατροπή οχήματος στην ΕΟ Σπάρτης-Σκάλας! (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 22:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μωρό και οι γονείς του γλίτωσαν μετά από ανατροπή οχήματος στην ΕΟ Σπάρτης-Σκάλας! (ΦΩΤΟ)

«Άγιο» είχε μια τριμελής οικογένεια, το αυτοκίνητο της οποίας -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, λίγο μετά το Δαφνί στην ΕΟ Σπάρτης-Σκάλας (στο ύψος του Δαφνίου), περίπου στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (7/10).

Σύμφωνα με το report24.gr, στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα, ένας άνδρας (οδηγός), η έγκυος σύζυγός του και το περίπου 2,5 ετών παιδάκι τους. Το όχημα βρέθηκε στην άκρη της οδού αναποδογυρισμένο, ωστόσο για καλή τύχη της οικογένειας, το παιδικό κάθισμα στο οποία ήταν δεμένο το παιδί, φαίνεται ότι αποσόβησε τα χειρότερα.

Όλοι οι επιβαίνοντες του οχήματος γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Φωτο: Ν. Σελίμος


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti