Συλλυπητήρια του Στ. Αραχωβίτη για τον αρχιμανδρίτη Μπολοβίνο

«Δυσαναπλήρωτο κενό στη Μητρόπολη Μάνης...»

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 17:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλυπητήρια του Στ. Αραχωβίτη για τον αρχιμανδρίτη Μπολοβίνο

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του αρχιμανδρίτη π. Ανδρεά Μπολοβίνου εξέδωσε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταύρος Αραχωβίτης:

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αρχιμανδρίτη της Μητρόπολης Μάνης π. Ανδρέα Μπολοβίνου για τον πρόωρο χαμό του. Εκφράζω επίσης τα συλλυπητήριά μου σε όλους τους πολίτες της Μάνης για την απώλεια του άξιου ποιμένα.

Είχα την τιμή να γνωρίσω τον σεβαστό αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα δίπλα στον μακαριστό Μητροπολίτη Χρυσόστομο. Έκτοτε, είχα τη χαρά να συνομιλήσω πολλές φορές μαζί του και να γνωρίσω την ήπια και πολύπλευρη προσωπικότητά του μα, πάνω απ όλα, τη βαθιά ανθρωπιστική του στάση. Μεταξύ μας αναπτύχθηκε αληθινή εκτίμηση και σεβασμός.

Η απροσδόκητη απώλειά του θα αφήσει δυσαναπλήρωτο κενό στη Μητρόπολη Μάνης, στους οικείους του, αλλά και σε όσους τον γνώρισαν. Ας ευχηθούμε η μνήμη και το έργο του να μάς συντροφεύουν αιώνια.

Με βαθιά και ειλικρινή συγκίνηση
Σταύρος Αραχωβίτης»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti