«Έσπασαν» ταξί στις Αμύκλες και άρπαξαν τσαντάκι με 600 ευρώ!

Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 16:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Έσπασαν» ταξί στις Αμύκλες και άρπαξαν τσαντάκι με 600 ευρώ!

Οι επιτήδειοι στις Αμύκλες και στην ευρύτερη περιοχή δρουν ανενόχλητοι, προκαλώντας την οργή της κοινωνίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» και όπως κατήγγειλε οδηγός ταξί της Σπάρτης, άγνωστοι δράστες (πιθανότατα Ρομά), το πρωί της Παρασκευής (23/3) πλησίασαν το όχημά του που ήταν σταθμευμένο έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αμυκλών μαζί με άλλα αυτοκίνητα. Διαπιστώνοντας ότι δεν τους παρατηρεί κανείς, έσπασαν το τζάμι της πόρτας και αφαίρεσαν ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, κλειδιά, κάρτες και άλλα πολύτιμα έγγραφα. Ο δράστης (ή δράστες) τράπηκαν σε φυγή προτού τους αντιληφθεί κανείς με τον πολύτιμο «θησαυρό».

Ο άτυχος οδηγός ταξί είχε σταθμεύσει το όχημά του έξω από τη σχολική μονάδα, για να παρακολουθήσει την εορτή στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821. Όπως εξήγησε στον «Λακωνικό Τύπο» βρίσκονταν εντός του σχολείου μόλις για μισή ώρα και όταν μετέβη στο αυτοκίνητό του, εμβρόντητος διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής! Ο οδηγός ενημέρωσε την Αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή και ανέλαβε τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ένα ακόμα συμβάν παραβατικότητας -από τα πολλά- που διαδραματίζονται στα χωριά της Σπάρτης και επιφέρουν αγανάκτηση στους πολίτες, που φοβούνται ακόμα και τα χειρότερα.

Φωτο αρχείου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti