Μια ξεχωριστή επίσκεψη από τα νήπια του 7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης στον Βαλιώτη

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Τρίτη, 22 Μάιος 2018 08:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια ξεχωριστή επίσκεψη από τα νήπια του 7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης στον Βαλιώτη

Ζωντάνια, ξένοιαστα χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα κατέκλυσαν, το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Μαΐου το γραφείο του δημάρχου Σπάρτης, κ. Ευάγγελου Βαλιώτη.

Τους μικρούς φίλους από το 7ο Νηπιαγωγείο είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί θερμά και να συνομιλήσει μαζί τους ο δήμαρχος Σπάρτης.

Τα νήπια  με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, της κ. Ελένης Τσάχαλη και της κ.  Ελένης Νοταρά, καθώς και του αντιδήμαρχου κ. Χρίστου Πλειώτα, αφού πρώτα απόλαυσαν τη «γλυκιά» έκπληξη που τα περίμενε, παρέδωσαν στον δήμαρχο ένα δικό τους δημιούργημα. Ένα παραμύθι με πρωταγωνιστή το άγαλμα του Λεωνίδα.

Η επίσκεψη αυτή εντασσόταν στο πλαίσιο του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο «Όπου τα μάτια κι αν γυρίσω την Ιστορία θ’ αντικρίσω», που υλοποιεί το 7ο Νηπιαγωγείο με στόχο την επαφή των παιδιών με την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου, εξερευνώντας το κοντινό ανθρωπογενές περιβάλλον.

Ο δήμαρχος Σπάρτης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα παιδιά και τις εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία της επίσκεψής τους και το ξεχωριστό δώρο, υπογραμμίζοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό από τόσο νεαρές ηλικίες να αναπτύσσονται προβληματισμοί για τα δρώμενα της πόλης και να μπορούν να εκφράζονται  με τον δικό τους μοναδικό τρόπο».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος