Μαθητές καλώπισαν με λουλούδια τον βυζαντινό Μυστρά! (ΦΩΤΟ)

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 08:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαθητές καλώπισαν με λουλούδια τον βυζαντινό Μυστρά! (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης, διοργάνωσε εκδήλωση με στόχο την προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης, μέσω της εκπαίδευσης μαθητών στην κατανόηση και το σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και του πολιτιστικού πλούτου της χώρας.

Στη διάρκεια της δράσης, οι συμμετέχοντες μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη χλωρίδα του αρχαιολογικού χώρου από ειδικούς επιστήμονες, ενώ δημιούργησαν φυτικές συνθέσεις σε ειδικά διαμορφωμένες επιφάνειες μέσα στην καστροπολιτεία.

Το δικό τους περιβαλλοντικό «αποτύπωμα» στον χώρο άφησαν και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος