Πρόεδρος ΤΟΔΑ: «Δεν μετακινείται το τμήμα από τη Σπάρτη»

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Τέλος στα σενάρια δίνει ο καθηγητής Μ. Παπαλουκάς

Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 12:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόεδρος ΤΟΔΑ: «Δεν μετακινείται το τμήμα από τη Σπάρτη»

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, καθηγητής κ. Μάριος Παπαλουκάς, διαψεύδει το ενδεχόμενο μετακίνησης του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σπάρτης, που κυκλοφόρησε ως σενάριο ύστερα από τη σύγκληση συνέλευσης του φοιτητικού συλλόγου του ΤΟΔΑ (θέμα).

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος σε καθηγητές και φοιτητές του τμήματος, ο κ. Παπαλουκάς έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα εξής:

«Παρακαλώ σταματήστε να τρομοκρατείτε φοιτητές και γονείς. Το τμήμα ΔΕΝ μετακινείται. Ο πρύτανης μας ανακοίνωσε μια ιδέα που είχε για το μέλλον, να συστήσει δηλαδή νέο τμήμα διοίκησης στο ΠΑΠΕΛ και ρώτησε τη γνώμη μας για την ιδέα του. Για να αλλάξει οτιδήποτε στο τμήμα μας πρέπει να το αποφασίσει ο Υπουργός και όχι ο Πρύτανης ή οποιοσδήποτε άλλος! Τέρμα στην παραπληροφόρηση!»

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο κ. Παπαλουκάς και σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Fly fm, κάνοντας μάλιστα λόγο «για φήμη (περί απομάκρυνσης του τμήματος) που κυκλοφορεί εδώ και 10 χρόνια», εκφράζοντας παράλληλα τη σχετική απορία του.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος