Ακόμα ένα ταξίδι γνώσης ξεκινά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Moose

Αγιασμός 2018 και Καλή Χρονιά!

Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 15:08 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ακόμα ένα ταξίδι γνώσης ξεκινά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Moose

Και επίσημα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών MOOSE LANGUAGE SCHOOLS. Παρουσία μαθητών, γονέων και διδακτικού προσωπικού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ο καθιερωμένος Αγιασμός και η ενημέρωση των γονέων από τους καθηγητές του Κέντρου.
Άλλωστε τα μαθήματα ήδη ξεκίνησαν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.
 
«Πάμε να κατακτήσουμε μια ακόμα κορυφή» σημείωσε ο υπεύθυνος του Κέντρου Γ. Μουστόγιαννης, αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού και πρόσθεσε: «Στο σχολείο μας έχουμε πάνω απ’ όλα την εμπειρία ετών. Την γνώση του αντικειμένου. Την πρωτοπορία. Τη διάθεση για ανθρώπινη σχέση. Την ισχύ κανόνων που συχνά μπορεί να σας προβληματίζουν».
Απευθυνόμενος στους γονείς των μαθητών που βρέθηκαν στο Κέντρο, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους, ανακοίνωσε τους 206 επιτυχόντες του MOOSE LANGUAGE SCHOOLS της σχολικής περιόδου που πέρασε και παρουσίασε τη διδακτική ομάδα του Κέντρου.
 
Τέλος, ο κ. Μουστόγιαννης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καλή παραγωγική χρονιά γεμάτη Αγγλικά και Αγάπη και μοίρασε τσάντες και γραφική ύλη στους μαθητές.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ξένων γλωσσών MOOSE LANGUAGE SCHOOLS, από την στιγμή της ιδρύσεως του μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να εδραιώσει γερές βάσεις και δυνατές σχέσεις με τους σπουδαστές κάθε ηλικίας.
 
Με σταθερή και δοκιμασμένη μέθοδο διδασκαλίας, με χρήση οπτικοακουστικού υλικού για καλύτερη εμπέδωση της διδαχθείσας ύλης όλων των μαθητών ακόμη και αυτών με μαθησιακές ιδιαιτερότητες και σταθερά αυστηρή επιλογή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, το Μoose Language Schools διασφαλίζει υψηλή ποιότητα σπουδών, βασισμένη σε σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού.

Στην οδό Αγίου Νίκωνος 60 και Αχιλλέως (στη συμβολή τους με την Όθωνος -Αμαλίας) ο Γιώργος Μουστόγιαννης και οι συνεργάτες του εγγυώνται την ποιότητα σπουδών σε μικρούς και μεγάλους.
Τηλέφωνο: 27310 89361
Κινητό: 6942 554 937
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.mooselanguageschools.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti