Πανηγυρικός εσπερινός του Αγίου Νεκταρίου στον Βλαχιώτη (ΦΩΤΟ)

Παρουσία του Π. Τατούλη

Παρασκευή, 09 Νοέμβριος 2018 15:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πανηγυρικός εσπερινός του Αγίου Νεκταρίου στον Βλαχιώτη (ΦΩΤΟ)

Στον εσπερινό της γιορτής του Αγίου Νεκταρίου, που τελέστηκε την Πέμπτη 8/11 στον Βλαχιώτη,  χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. Επίσης, μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλίας Στρατηγάκος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λακωνίας κκ Σταματική Μπελεγρή και Γιάννης Μπουκουβάλας.

Ο κ. Τατούλης έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής και τους συμμετέχοντες στην εορτή, για τη συνεπή παρουσία του και το διαρκές του ενδιαφέρον, ενώ  συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα που έχει κάνει η περιφερειακή αρχή και προετοιμάζει μεθοδικά για το άμεσο μέλλον.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti