Ανακατασκευάζονται τα πεζοδρόμια σε κεντρικό δρόμο της Νεάπολης

Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 16:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανακατασκευάζονται τα πεζοδρόμια σε κεντρικό δρόμο της Νεάπολης

Στα πλαίσια εκτέλεσης έργων λειτουργικής αναβάθμισης της Νεάπολης, ο Δήμος Μονεμβασίας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 7/1/2019 θα ξεκινήσουν οι εργασίες α΄ φάσης επί των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της εμπορικής Λεωφόρου Σπάρτης, από τη συμβολή της οδού Κολοκοτρώνη έως τη συμβολή της οδού Καραϊσκάκη.

Οι προγραμματισμένες εργασίες αφορούν στην ανακατασκευή και επίπεδη διαμόρφωση με σύγχρονα ποιοτικά υλικά (έγχρωμες πλάκες πεζοδρομίου με χαλαζιακή επίστρωση κ.λ.π.), ηλεκτροφωτισμό με νέα φωτιστικά κ.λ.π.

Επίσης, λόγω της ολοκλήρωσης του νέου δικτύου ύδρευσης/παροχές και του  αποχετευτικού και επειδή πρόκειται πολύ σύντομα να γίνουν οι τελικές συνδέσεις των παροχών με το βιολογικό καθαρισμό, για την αποφυγή μελλοντικών αποξηλώσεων, ο Δ. Μονεμβασίας απευθύνει έκκληση σε κατοίκους/δημότες «που δεν έχουν παροχετεύσει τις υδρορροές των ομβρίων υδάτων εντός των πεζοδρομίων να φροντίσουν γι’ αυτό, ενημερώνοντας τους υδραυλικούς τους,  καθώς και για οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί που θα τους αφορά».

«Επιθυμούμε τη συνεργασία και κατανόησή σας για την όποια όχληση μπορεί να προκληθεί από την εκτέλεση των εργασιών, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα αποζημιώσει όλους μας, αφού θα ικανοποιήσει ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα των καταστηματαρχών και κατοίκων» σημειώνει ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti