Μικροατύχημα σε εργοτάξιο στη Μάνη

Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 19:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μικροατύχημα σε εργοτάξιο στη Μάνη

Μικρής έκτασης ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 11/12 σε εργοτάξιο στην περιοχή Πύρριχος Αν. Μάνης.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το μηχάνημα-επιστριοφόρο που χειριζόταν ένας 59χρονος Έλληνας, ενώ εκτελούσε εργασίες στο σημείο, εξετράπη -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- και ανετράπη σε παρακείμενο πρανές από ύψος αρκετών μέτρων. Συνέπεια ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές στο μηχάνημα, ενώ ο χειριστής υπέστη τραύματα και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της Σπάρτης.

Την ώρα του ατυχήματος επικρατούσε έντονη βροχόπτωση, γεγονός που -σύμφωνα με εκτιμήσεις- οδήγησε σε σαθρότητα του εδάφους και τελικά υποχώρηση-καθίζηση. Ο χειριστής του μηχανήματος φαίνεται ότι στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός, καθώς πρόλαβε να εγκαταλείψει τη θέση του πριν από την ανατροπή του βαρέως οχήματος.

φωτο αρχείου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti