Δυναμική η συμμετοχή των Λακώνων συνταξιούχων στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο

Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 09:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δυναμική η συμμετοχή των Λακώνων συνταξιούχων στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο

Αισθητά μεγαλύτερη και δυναμικότερη ήταν η συμμετοχή του Σωματείου Συνταξιούχων  ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Λακωνίας στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο συνταξιούχων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/12 στην Αθήνα.

Σε ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει τα εξής: «”Απόμαχοι της δουλειάς και ΟΧΙ του αγώνα” βροντοφωνάξαμε και απαιτήσαμε να μας επιστραφούν όλα τα κλεμμένα από τις συντάξεις μας. Να καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου.

Ευχαριστούμε όλους που συμμετείχαν και κράτησαν το πανό μας και τις σημαίες μας. Ευχαριστούμε και αυτούς που δεν μπόρεσαν αλλά ήταν μαζί μας με την συμπαράσταση τους.

Ο πρωθυπουργός μας ήταν απών από το γραφείο του για να μας δεχτεί. Οι δεκάδες χιλιάδες γέροντες και γερόντισσες που ήλθαν από πολύ μακριά, από όλα τα μέρη της Ελλάδας να εκφράσουν την αγωνία τους, δεν άξιζαν τον κόπο να τους δεχτεί αυτοπροσώπως. Ας είναι. Έγινε ραντεβού να δεχτεί αντιπροσωπία των Συνταξιούχων προσεχώς.  Παλιότερα είχε κάνει κάποιες υποσχέσεις. Να δούμε τι θα πει τώρα.

Εμείς από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους και να περάσετε από το γραφείο μας να τα πούμε από κοντά. Έχουμε πολλά να πούμε. Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Καλό 2019. Με υγεία και ειρήνη».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα