Έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό της η Αστυνομία Λακωνίας!

Στελέχη της Δ/νσης Αστυνομίας προσέφεραν είδη ανάγκης στο Άσυλο Ανιάτων

Πέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019 15:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό της η Αστυνομία Λακωνίας!

Με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας οργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ένδυσης κ.α.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα, προσφέροντας έμπρακτα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη σε φορείς και ιδρύματα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Έτσι, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας παρέδωσαν είδη ανάγκης στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «ο Άγιος Παντελεήμων» της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης. Τα στελέχη της τοπικής Αστυνομίας που βρέθηκαν στο Άσυλο Ανιάτων ήταν, μεταξύ άλλων, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο Υποδιευθυντής κ. Βασίλης Τσιγαρίδης, καθώς και οι διοικητές των Τμημάτων Ασφαλείας και Τροχαίας Σπάρτης, κκ  Ζαχαρίας Αγρανιώτης και Βασίλης Μαυροειδόγκωνας, αντίστοιχα. Τους αστυνομικούς υποδέχθηκε στο ίδρυμα ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτ. π. Γεώργιος Μπλάθρας.

Στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου τα συγκεντρωθέντα είδη δόθηκαν ως εξής:
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο.
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Τρίπολης.
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας στο «Ευθύμειο» Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης (Α.Μ.Ε.Α.) με την επωνυμία «Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Κορινθίας»
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας στα «Παιδικά Χωριά SOS » - Κέντρο Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών Καλαμάτας.

Αφού εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την συγκέντρωση και την προσφορά των ειδών, εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων απέστειλαν με την σειρά τους τις ανάλογες ευχές προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειες τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, η Ελληνική Αστυνομία «θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με σκοπό να επιτελεί την αποστολή της, να προστατεύει το κοινωνικό σύνολο, να διαφυλάττει την σωματική τους ακεραιότητα και τις ιδιοκτησίες τους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

2 1 2019 peloponnisou filanthrwpiko ergo.docx6

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti