Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ από Σπάρτη: «Με πιέσεις η επίλυση των προβλημάτων στα πνευματικά δικαιώματα»

Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 09:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ από Σπάρτη: «Με πιέσεις η επίλυση των προβλημάτων στα πνευματικά δικαιώματα»

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18/2 στη Σπάρτη, η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λακωνίας με θέμα «Πνευματικά Δικαιώματα και Επιχειρήσεις». Κεντρικός  ομιλητής ήταν ο κ. Γιώργος Καββαθά, πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας  Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Ο κ. Καββαθάς μετέφερε στους συμμετέχοντες της ημερίδας την πολύχρονη πείρα του στο θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων, πείρα που απέκτησε ως επαγγελματίας εστίασης και ως πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ. Ανέλυσε, τόσο το νομοθετικό πλαίσιο και τις τρέχουσες εξελίξεις στο θέμα, όσο και τις ενέργειες των επιμελητηρίων και της ΓΣΕΒΕΕ προς την κατεύθυνση της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις με τους φορείς είσπραξης πνευματικών δικαιωμάτων. Τόνισε πως θα πρέπει να ενταθούν οι πιέσεις από τους φορείς εκπροσώπησης των επιχειρήσεων, αλλά και από τους ίδιους τους επιχειρηματίες,  προκειμένου να δημιουργηθεί ένας και μοναδικός φορέας είσπραξης με αμοιβολόγιο αποδεκτό και από τις δύο πλευρές.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα συνεχίσει τις προσπάθειες, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, τη ΓΣΕΒΕΕ και άλλους φορείς για την επίλυση του θέματος και θα ενημερώσει τα μέλη του για τις εξελίξεις.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti