Οι Γεωργιτσιάνοι της Αττικής ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού «Στ. Νιάρχος»

Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019 14:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι Γεωργιτσιάνοι της Αττικής ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού «Στ. Νιάρχος»

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, μέλη του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακωνίας, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν δωρεάν στους χώρους του κέντρου Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος», στην Καλλιθέα Αττικής. Την ξενάγηση ανέλαβε ξεναγός του κέντρου, η οποία επέδειξε προθυμία να απαντήσει σε κάθε ερώτηση.

Η ξενάγηση επικεντρώθηκε κυρίως στην Εθνική Βιβλιοθήκη του κέντρου και στη λυρική σκηνή του κέντρου, από όπου ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, εκφώνησε την ιστορική ομιλία του. Η ξεναγός ενημέρωσε τους Γεωργιτσιάνους ότι η διαχείριση του κέντρου ανήκει, πλέον, στο Ελληνικό Δημόσιο.

Μετά το πέρας της ξενάγησης, τα μέλη του Συνδέσμου κατέληξαν στον 8ο όροφο του κέντρου, όπου απόλαυσαν καφέ, με θέα σε όλη την πρωτεύουσα.

Συντονιστές της ξενάγησης εκ μέρους του Συνδέσμου, ήταν ο πρόεδρος ΔΣ του συνδέσμου κ. Χρήστος Ηλ. Τσίχλης και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Αικατερίνη Μπακή.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα