Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Λακωνία (VIDEO)

Γόντικας: «Δύναμη στη δύναμή μας»

Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019 16:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Λακωνία (VIDEO)

Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στον νομό Λακωνίας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παρουσίασε στη Σπάρτη, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Νίκος Γόντικας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γόντικας ανέφερε τα εξής: «Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στους αυτοαπασχολούμενους βάζοντας το πραγματικό δίλημμα που μπαίνει μπροστά στο λαό.
- Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά και καταστροφές;
ή
- θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, για να ανοίξει επιτέλους ο δικός μας δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών.
Κοιτάμε ίσια στα μάτια το λαό.
Μπορούμε να κοιτάμε ίσα στα μάτια τα πλατιά λαϊκά στρώματα γιατί:
- Πρωτοστατήσαμε στους αγώνες, φέραμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και απαιτήσαμε μέτρα ανακούφισης του λαού για αποζημιώσεις στους αγρότες στους πληγέντες από πυρκαγιές και πλημμύρες.
- Αποκαλύψαμε τις ευθύνες τους, για έργα στήριξης της καπιταλιστικής ανάπτυξης στον τουρισμό, στην ενέργεια, στον αγροτοδιατροφικό τομέα και όχι για έργα αντιπλημμυρικής-αντιπυρικής-αντισεισμικής θωράκισης, έργα προστασίας του βιος και της ίδιας της ζωής του λαού.
- Δε βάλαμε πλάτη στη στήριξη των ανεμογεννητριάδων που μόνο στη Λακωνία έχουν αδειοδοτηθεί 584 MW και 9 επιχειρηματικοί όμιλοι έχουν πάρει τώρα την περίοδο της κρίσης 72 εκατομμύρια ευρώ επιχορηγήσεις, ζεστό χρήμα.
- Αποκαλύψαμε την ασυδοσία των κατασκευαστικών ομίλων που πληρώθηκαν αδρά για δρόμους που βυθίζονται, γεφύρια που γκρεμίζονται, λιμενοβραχίονες και προβλήτες λιμανιών που σπάνε και όχι μόνο δεν πληρώνουν γι’ αυτά, αλλά διεκδικούν κι εκατομμύρια ευρώ αποζημιώσεις στα χαρτιά, για έργο που ποτέ δεν έκαναν.

Δίνουμε Δύναμη στη Δύναμή μας.

Περισσότεροι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει μεγαλύτερη και ισχυρότερη δύναμη στο πλάι του λαού, για να βάλουμε εμπόδια, να καθυστερήσουμε αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε μέτρα ανακούφισης για τη λαϊκή οικογένεια. Ν’ ανοίξουμε το δρόμο για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας.

Στους Δήμους και στη Περιφέρεια δεν ψάχνουμε να βρούμε διαφορές ανάμεσα στους άλλους, τους εκλεκτούς των αστικών κομμάτων.

Είναι τόσες μεγάλες οι συγκλήσεις τους και τόσο μικρές οι διαφορές τους που εύκολα μεταπηδούν από τον ένα συνδυασμό στον άλλο, μεταγράφονται εντός των τειχών.

Κάνουμε την πραγματική διαφορά

Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας

Δυναμώνουμε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης γιατί:

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές, έχουν αγωνιστική ταυτότητα.

Δεν υπόσχονται αλλά δεσμεύονται ότι η ενισχυμένη δύναμη που θα μας δώσει ο λαός, θα επιστρέψει σε αυτόν με την ανάπτυξη της πάλης για το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν σήμερα τη λαϊκή οικογένεια».

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Λακωνία είναι οι εξής:
- Ασπιώτη Άννα - 54 ετών: Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων, εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Σπάρτης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σπάρτης
- Βαλιώτη Ελένη - 30 ετών: Λογίστρια, μέλος Τ.Ε Λακωνίας του ΚΚΕ
- Βρουλίτης Βασίλης - 30 ετών: Αγρότης, γραμματέας Τομεακής Επιτροπής Λακωνίας ΚΚΕ, προέδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας, μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου
- Ζάβαλης Τριαντάφυλλος - 54 ετών:  Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αντιπρόεδρος ΕΛΜΕ Λακωνίας, μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Λακωνίας
- Καραχάλιου Γεωργία - 50 ετών:  Γεωπόνος, εργαζόμενη στον Δήμο Ευρώτα    
- Μαντάς Μιχάλης - 55 ετών: Κτηνίατρος    
- Παπαδάκος Νίκος - 53 ετών: Ελαιοτριβέας-έμπορος, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Ν. Γόντικα

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα