Πεντάμηνη παράταση στις αιτήσεις για το τηλεοπτικό σήμα στη Μάνη

Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019 18:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πεντάμηνη παράταση στις αιτήσεις για το τηλεοπτικό σήμα στη Μάνη

Πέντε μήνες παράταση (μέχρι 19 Αυγούστου) δόθηκε στην υποβολή αιτήσεων για δωρεάν τηλεοπτική κάλυψη σε τοπικές κοινότητες ή οικισμούς στον Δήμο Αν. Μάνης

Ειδικότερα, μέχρι τις 19 Αυγούστου 2019 έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν οι δικαιούχοι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αν. Μάνης αίτηση ένταξης στο έργο: «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» (Ν. 4563/2018).

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Νόμο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, οι κάτοικοι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ανατολικής Μάνης, που δεν έχουν πλήρη τηλεοπτική κάλυψη των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, δύνανται να υποβάλλουν αίτηση στο ΚΕΠ Αρεόπολης και Γυθείου.

Κατά την υποβολή των δικαιολογητικών εγγράφων, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την εταιρεία από την οποία επιθυμούν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες τηλεοπτικής πρόσβασης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα