Διακοπές ρεύματος στη Σπάρτη και τα χωριά του δήμου

Την Πέμπτη και το Σάββατο

Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 14:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπές ρεύματος στη Σπάρτη και τα χωριά του δήμου

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης στο δίκτυο υψηλής τάσης (ΑΔΜΗΕ) για τη διασύνδεση Πελοποννήσου-Κρήτη θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος, την Πέμπτη 28/3, από τις 06:00 έως τις 07:10, και το Σάββατο 30/3, από τις 06:00 έως τις 10:10, στις περιοχές: πόλη Σπάρτης, Αγ. Βασίλειος Σπάρτης, Αγ. Νικόλαος Σπάρτης, Αλέσια, Ανώγεια, Παλαιοπαναγιά, Ξηροκάμπι, Καλύβια Σοχάς, Τρύπη, Αγ. Ιωάννης, Μυστράς, Πελλάνα, Καστόρι, Γεωργίτσι (Βόρειοι Δήμοι Σπάρτης) Καλάμι, Γούναρι, Μαγούλα, Καλογωνιά,  Βασσαράς, Αφυσσού, Κοκκινόραχη και Καρυές.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι  βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti