Η διαδρομή του Επιταφίου του ΙΝ Αγ. Σπυρίδωνος Σπάρτης

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019 16:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η διαδρομή του Επιταφίου του ΙΝ Αγ. Σπυρίδωνος Σπάρτης

Η περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος, την Μ. Παρασκευή 26/4, θα αρχίσει στις 9:00 μμ και θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή: Ιερός Ναός - Τριακοσίων -  Αρχιδάμου - Όδος των 118 - Κων/νου Παλαιολόγου - κεντρική πλατεία Σπάρτης για την συνάντηση των επιταφίων των ενορίων της πόλης Σπάρτης - Λυκούργου - Ορθίας Αρτέμιδος-ιερός ναός.

Σε ανακοίνωσή της «Παρακαλούνται οι ευλαβείς κάτοικοι των οδών αυτών, να υποδεχθούν με την πρέπουσα τιμή τον Ιερό Επιτάφιο, με φωταγωγημένα τα σπίτια τους, αναμμένα κεριά και θυμιάματα. Κάθε χρόνο ο επιτάφιος της ενορίας μας διέρχεται διαφορετικές περιοχές με σκοπό να ευλογηθούν από την παρουσία του Κυρίου μας όλες οι γειτονιές των ενοριτών μας.

Ευχόμαστε η χάρις του Σταυρωθέντος και Αναστάντος Κυρίου μας Ιησού Χριστού να είναι στα σπίτια και στις καρδιές όλων μας».

epitafios agioy spyridwnos

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος