Συνάντηση Δούκα με καθηγητές του ΕΜΠ για την ανάπλαση της Σπάρτης

Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2019 13:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Δούκα με καθηγητές του ΕΜΠ για την ανάπλαση της Σπάρτης

Με κλιμάκιο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), που έχει αναλάβει την εκπόνηση σχεδίου για την αναμόρφωση-ανάπλαση της πόλης της Σπάρτης, θα συναντηθεί ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, την Παρασκευή (12/7) στο ξενοδοχείο “Mystras Grand Palace Resort & Spa” στο Παλαιολόγιο Μυστρά.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης θα μπορούν να γνωρίσουν τους καθηγητές τους ΕΜΠ, οι φορείς της Σπάρτης (Εμπορικός Σύλλογος, Τεχνικό Επιμελητήριο αρχιτέκτονες μηχανικοί, περιβαλλοντολόγοι), καθώς και απλοί πολίτες στους οποίους θα δοθεί και η δυνατότητα να παρουσιάσουν απόψεις, οι οποίες μπορεί να είναι χρήσιμες στην προσπάθεια που θα αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή Σπάρτης για «να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη, πιο σύγχρονη και πιο λειτουργική», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα
- 11.00-11.20: Συνάντηση με τον δήμαρχο Ευ. Βαλιώτη ή εκπρόσωπο του δημάρχου
- 11.20-12.15: Συνάντηση με τα στελέχη των σχετικών Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Σπάρτης
- 12.15-14.30: Ανοικτή συζήτηση με αρχιτέκτονες και μηχανικούς της περιοχής

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti