ΜέΡΑ25: «Η αλλαγή για την Λακωνία μόλις ξεκίνησε»

Ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα στον νομό

Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2019 14:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΜέΡΑ25: «Η αλλαγή για την Λακωνία μόλις ξεκίνησε»

Αισθήματα δικαίωσης και ικανοποίησης επικρατούν στις τάξεις του ΜέΡΑ25 Λακωνίας για το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη αναφέρονται τα εξής:

«Ως ΜέΡΑ25 Λακωνίας, ευχαριστούμε από την καρδιά μας τους συμπολίτες μας, που σε ένα κλίμα τόσο πολωμένο πολιτικά, μπόρεσαν να δουν το φως του ΜέΡΑ25 και να μας υποστηρίξουν! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!

Ξεπεράσαμε τις 1000 ψήφους (1064) στη Λακωνία, αυξάνοντας και λίγο το ποσοστό μας σε σχέση με τις Ευρωεκλογές!! (2,01% έναντι 1,73%)

Είμαστε βαθιά χαρούμενοι για αυτό!

Η αλλαγή για την Λακωνία μόλις ξεκίνησε!

Και συμβάλλαμε κι εμείς, ώστε να ακουστεί αυτή η Φωνή, του ΜέΡΑ25, μέσα στην ελληνική Βουλή!

Ακριβώς για αυτό το λόγο, σας ενημερώνουμε, ότι οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όλους, και σε όσους μας ψηφίσατε, μα και σε όσους δε μας ψηφίσατε, αλλά θέλετε να ενημερωθείτε για τις αξίες μας, το πρόγραμμα μας και την αγάπη μας για τη χώρα μας, όσο και για το ενδιαφέρον μας για την ισότιμη θέση μας στην Ευρώπη!!

Μπορείτε να μας βρείτε αρχικά στη σελίδα μας στο Facebook (ΜέΡΑ25 Λακωνίας).  

Σύντομα θα ανακοινώσουμε και άλλους τρόπους επικοινωνίας!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ και τους υποψηφίους μας, την Ζαφειρία Κακαλέτρη, τον Παρασκευά Κύτταρη και τον Κωνσταντίνο Μπούτσαλη, καθώς και τους ανθρώπους γύρω τους, που βοήθησαν πολύ κατά τη σύντομη προεκλογική περίοδο, ελλείψει (ακόμα!) οργανωμένης ομάδας εδώ.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε τον συντονιστή μας, τον Περικλή Γιαννόπουλο, καθώς και ειδικά τον Πάρη Μπουρλάκη, υπεύθυνο για τους υποψηφίους ανά την Ελλάδα, και τον Αλέξη Σμυρλή, υπεύθυνο του πολιτικού προγράμματος, που ήρθαν στη Σπάρτη εξ Αθηνών, για την παρουσίαση του προγράμματος του ΜέΡΑ25.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλες και όλους πάρα πολύ!!

Προχωράμε!!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti