Ναρκωτικά σε περιοχές της Μάνης και της Σπάρτης

Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2019 17:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ναρκωτικά σε περιοχές της Μάνης και της Σπάρτης

Δύο άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, το πρωί της Τρίτης (16/7) σε περιοχές του Δήμου Αν. Μάνης. Ειδικότερα, συνελήφθη ένας  38χρονος αλλοδαπός στον Κούνο, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 8,5 γραμμαρίων. Επίσης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 57χρονο Έλληνα στην περιοχή Άλικα, καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκαν δύο φυτά κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης.

Εξάλλου, το απόγευμα της ίδιας ημέρας (16/7), αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Λακωνίας προχώρησαν στη σύλληψη μιας 45χρονης Ελληνίδας στο Αφυσσού Δ. Σπάρτης, καθώς στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 13 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

φωτο αρχείου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti