Τι κάνουν Mente Fuerte και Μαρία Σολωμού στη Σκάλα Λακωνίας; (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2024 13:14 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι κάνουν Mente Fuerte και Μαρία Σολωμού στη Σκάλα Λακωνίας; (ΦΩΤΟ)

Αισθητή την παρουσία τους στη Λακωνία έκαναν την Τρίτη (9/4) ο γνωστός τράπερ Mente Fuerte και η ηθοποιός Μαρία Σολωμού, που μαζί επισκέφτηκαν τον τόπο καταγωγής του πρώτου, σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου».

Ο 32χρονος Γιώργος Τσακμακίδης -το πραγματικό όνομα του Mente Fuerte- βρέθηκε συγκεκριμένα στη Γλυκόβρυση Δήμου Ευρώτα, κοντά στην μητέρα του, για την οποία έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του, εξαίροντας το ζωοφιλικό έργο της στην περιοχή. Η ίδια, για πολλά χρόνια μέχρι πρόσφατα, ήταν πρόεδρος του Πολιτιστικού και Φιλοζωικού Συλλόγου Δήμου Ευρώτα «Η Φροντίδα», ενώ διατηρεί υπό την ευθύνη της έναν χώρο φιλοξενίας αδέσποτων σκύλων.

Ο λόγος που ο Mente Fuerte με τη Μαρία Σολωμού βρέθηκαν εκεί τις προηγούμενες ημέρες ήταν για να συμπαρασταθούν στην μητέρα του, που έχει δεχτεί καταγγελίες και ελέγχους αυτοψίας από δημόσιες υπηρεσίες στο ιδιωτικό «καταφύγιο ζώων» της. Σε βίντεο που ανήρτησαν και οι δύο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον χώρο, εμφανίζονται να παίζουν με τα 60 και πλέον σκυλάκια τα οποία φιλοξενούνται εκεί, ενώ ο Mente Fuerte μιλά, σε έντονο ύφος, για την προσπάθεια που καταβάλει η μητέρα του αλλά και «τον πόλεμο που δέχεται»… Μάλιστα, ο τράπερ και η αγαπημένη ηθοποιός επισκέφτηκαν και τον δήμαρχο Ευρώτα, Δήμο Βέρδο, στο γραφείο του, για να συζητήσουν το θέμα και να τον ευχαριστήσουν για τη βοήθεια που προσφέρει στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

H επίσκεψη του Mente Fuerte επισφραγίστηκε με ένα γκράφιτι που ζωγράφισε ο ίδιος στον τοίχο κτίσματος εντός του «καταφυγίου».

Η κάθοδος του ζευγαριού στη Λακωνία συνδυάστηκε, όπως ήταν φυσικό, και με εξόρμηση στο Γύθειο, όπου απόλαυσαν φαγητό και βόλτες.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti