2.500 ευρώ προσέφερε το ΝΠ Πρόνοιας Δ. Σπάρτης στο Γηροκομείο!

Σάββατο, 05 Αύγουστος 2017 10:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
2.500 ευρώ προσέφερε το ΝΠ Πρόνοιας Δ. Σπάρτης στο Γηροκομείο!

Το ποσό των 2.500 ευρώ προσέφερε το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δ. Σπάρτης στο Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι». Το παραπάνω -διόλου ευκαταφρόνητο- ποσό συγκεντρώθηκε μετά από φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΝΠ υπέρ του Γηροκομείου.

Με επιστολή του, το Γηροκομείο Σπάρτης απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο του ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δ. Σπάρτης, κ. Θέμη Πατσιλίβα. Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ του Γηροκομείου Σπάρτης “Οι Άγιοι Ανάργυροι” σας εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του για την προσφορά σας στο Ίδρυμα του ποσού των 2.500 ευρώ έπειτα από φιλανθρωπικό τσάι υπέρ του Γηροκομείου μας.

Επίσης, σας εκφράζουμε τη μεγάλη ευγνωμοσύνη μας για την από μέρους σας στήριξη του Γηροκομείου και την ειλικρινή και έμπρακτη αγάπη σας προς αυτό.

Ευχόμαστε ο Θεός να σας χαρίζει καλή υγεία και να σας προσφέρει κάθε καλό».

Μία ακόμη αναγνώριση του σπουδαίου και διαρκούς έργου που επιτελεί το ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δ. Σπάρτης στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος