Εξετάζουν σύνδεση της δολοφονίας του φαρμακοποιού με δίκη στη Λακωνία

Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 17:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξετάζουν σύνδεση της δολοφονίας του φαρμακοποιού με δίκη στη Λακωνία

Το ενδεχόμενο να γνώριζε τον δολοφόνο του ο άτυχος φαρμακοποιός Βασίλης Φλώρος, ο οποίος δολοφονήθηκε  το πρωί του Σαββάτου 8/9 στην περιοχή του Ν. Ψυχικού, εξετάζουν και μάλιστα με προσοχή οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση της μαφιόζικης δολοφονίας. Σύμφωνα με το newsit.gr, η περίπτωση αυτή διερευνάται λόγω της κίνησης που έκανε το θύμα λίγο πριν δεχθεί τα πυρά του δολοφόνου. Συγκεκριμένα, στην θέα του οπλοφόρου δίπλα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο του, ο 57χρονος φαρμακοποιός, αντί να προφυλαχθεί, φέρεται να μισάνοιξε το παράθυρο του οχήματός του σαν να ήθελε να μιλήσει στο δολοφόνο του.

Εν τω μεταξύ, η ΕΛΑΣ προσπαθεί να ξετυλίξει τον «μίτο της Αριάδνης» αναφορικά με το κίνητρο του στυγνού εγκλήματος. Ο 57χρονος φαρμακοποιός εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος που δεν είχε απασχολήσει για το παραμικρό τις Αρχές, εργατικός και φιλάνθρωπος, καθώς ο ίδιος φέρεται να μοίραζε στα σπίτια των άπορων πελατών του τα φάρμακα, που οι ίδιοι δεν μπορούσαν να αγοράσουν.

Ωστόσο, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει κάποιες δικαστικές περιπέτειες που είχε το θύμα στη Λακωνία, όσον αφορά στην δημιουργία τουριστικής επιχείρησης σε περιοχή του νομού, χωρίς όμως να προκύπτει κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Με πληροφορίες από newsit.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti